Blogger Challenge: Day 3 - Handwriting

by - 7/18/2019 11:05:00 PM




Day 3 - Handwriting | Harini nak share handwriting aku sewaktu sekolah rendah dengan sekarang. Time sekolah menengah pun tulisan aku lain jugak tapi takda pulak buku-buku time sekolah menengah.

Ini tulisan sewaktu sekolah rendah
 Teringta pulak zaman sekolah rendah suka sangat ambil biodata kawan-kawan. Konon-konon takut tak berjumpa dah. So, ada alamat and no. telefon untuk contact nanti. Yang lain-lain macam kenangan manis dan pahit tu, aku tak tahu lah kenapa nak tahu sangat. Hahhaha. Sekarang bila baca balik, rasa lawak pun ada.

Ini tulisan sekarang

Bagi sapa-sapa yang nak join challenge dari sis Rrai ni, boleh je copy and paste banner yang dia dah buat tu. Kemudian, korang boleh bagitahu dia korang join jugak challenge ni. So, boleh laa kita sama-sama berblogwalking and baca experience masing-masing.

You May Also Like

7 Comments

  1. wahhh, cantiknyaa tulisan beeha..

    ReplyDelete
  2. Wow. Buku biodata tu legend eh hehe :)

    ReplyDelete
  3. Tulisan Beeha dulu dan sekrang mmg nampak beza..tulisan sy pula berubah2 dan tak sama sampai skrg hahaha~

    ReplyDelete
  4. tulisan perempuan memang cantik2 hehe

    followed here #602

    ReplyDelete
  5. menarik jer topik ni, beeha.
    hmmm nak mencari buku skola akak, hu hu hu memang x berjumpa la kot :)
    emak abah da berpindah randah few times.
    just share handwriting sekarang jer la kan.
    tq for mencetuskan idea ni.

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)