Video Roadtrip Spring Break

by - 7/31/2019 02:07:00 AM



Hello you all!! Tetiba Beeha teringat pasal roadtrip ke Pennsylvania state yang tak di update-update lagi kat blog ni. Benda tu dah berlalu beberapa bulan yang lalu. Lepas tu bukan aku pulak yang drive and bukan aku yang buat itinerary. So, banyak tempat yang aku dah lupa nama dia. The worst Beeha ever. Hahha. 

Spring Break!!


Aku tak pernah macam ni sebenarnya. Selalunya ingat je nama-nama tempat yang aku dah pernah pergi. So, nak diringkaskan. Aku sudahpun membuat compilation of my roadtrip.

You guys should watch it HERE. And do SUBSCRIBE my channel tooo!!! Thank you ^^

P/S: I was recording all the videos. Sebabtu, takkan nampak muka Beeha dalam video tu. Haha

Then, I need your suggestions for my next video. I was thinking to do a pleated shawl tutorial that I bought from Naelofar. Other than that, maybe review about my makeup products and also tutorial of my daily makeup/ to school basic makeup.

You May Also Like

2 Comments

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)