First Giveaway by Anis & Beeha



This is my first giveaway and I'm happy to announce that I collaborate with Anis Nabilah for this giveaway.

Beeha sangat jarang update blog dan kalini buat decision untuk collaborate with Anis for this giveaway. Main thing, of course nak tahu blogger mana yang still aktif pada masa ni. Dan Beeha pun dah lama tak blogwalking, so by doing this thing, Beeha akan happy lagi nak berblogwalking! ^^


Rimmel Palette
Background photo by Anna Sullivan on Unsplash

Hadiah-hadiah:

Hadiah Pertama: Rimmel Eyeshadow Palette + Eye Mask

Hadiah Kedua: Bath & Body Works Mist + Eye Mask

Hadiah Ketiga & Keempat: Set of Sticky Notes + Mask Sheets


Ada Hadiah Misteri Untuk Seorang Pemenang!!



Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka untuk bloggers yang menetap di Malaysia.
2. Pastikan anda follow blog Beeha Azman dan Anis Nabilah.
3. Sila follow bloglovin dan like fb page Anis Nabilah.
4. Kemudian, follow insta Beeha Azman dan like fb page.
5. Korang juga dialu-alukan untuk klik Adsense (or mana-mana iklan yang appear) di blog Beeha Azman dan Anis Nabilah. Do mention in the comment if you guys clicked the Adsense button. So, kitaorang akan klik kembali button Adsense korang! ^^
6. Setelah selesai step di atas, korang hendaklah post an entry bertajuk First Giveaway by Anis & Beeha. First, copy banner di atas. Kemudian, link kan banner tersebut ke giveaway ini. Promote lah giveaway ni supaya ramai lagi yang menyertai. Setelah publish entry korang, silalah paste entry korang di ruang komen bawah ini. 



Mudah je kan?? Hehehhe. So, every week I will update nama-nama peserta dan penyertaan ini tamat pada 3 August 2019 pada jam 11.59 malam. Jumlah peserta perlulah sekurang-kurangnya 30 orang. Jikalau kurang, kami akan menambah lagi seminggu dari tempoh tamat penyertaan yang ditetapkan di atas.

Share:

50 Comments

  1. all the best,, nanti ekin nak join giveaway ni.. kita bookmark dulu.. heheeee

    ReplyDelete
  2. https://nbhsyh.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html nah hehe :D

    ReplyDelete
  3. Sy join...
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  4. Kak Feni dah join.

    https://www.safenifeni.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  5. sy join yee. newbieee
    https://nnirquotes.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  6. Done join. Done follow semua syarat. Dah klik adsense Beeha jugak.

    http://www.rubiahkadir.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  7. Hi! Atul dah join, follow semua syarat & klik iklan Beeha & Anis juga.

    https://www.atulhamid.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, nanti saya blogawalking and klik klik iklan sis ^^

      Delete
  8. doneeeee. https://zxxelra.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  9. Hai. Saya join ye :)

    https://fiqadira.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  10. bismillah join :)

    https://ohthrillers.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    (& done tekan iklan hehe)

    ReplyDelete
  11. join ye :)

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    done klik iklan yg ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you tiara. Kejap lagi saya blogwalking and klik2 iklan blog awak.

      Delete
  12. Saya join.

    https://jombercontest.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    bloglovin jer x leh nak follow.

    ReplyDelete
  13. bismillah...
    aida join --> http://www.adianiez.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  14. Dah buat semua! Join sini ya

    https://www.farhanajafri.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  15. saya join ya :)

    https://sayesyadiya.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  16. saya join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  17. Done :)

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  18. done joint contest, harap ada rezeki

    https://munirahmohdhasan.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum, Cik Roxa join ya.

    FIRST GIVEAWAY BY ANIS & BEEHA

    Done clicked ads ^^

    ReplyDelete
  20. done! https://messarah.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  21. Kak shaz join... done syarat. Fb takdak.. hehe

    https://puansyah.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe akak, dikecualikan hehehe. Thank you join!

      Delete
  22. BISMILLAH

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  23. https://sayasukala.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  24. yaya datang join =)

    https://selembutsuteranadya.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  25. Hope that I'm not to late to join the party.
    My first time joining a giveaway in years!

    https://ohtqalondon.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  26. Hi, eina join juga

    https://www.vitaminkesihatansejagat.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  27. Hi Beeha, Nad join ye. Adsense pun kita tolong click :p

    https://www.nadnary.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  28. yang bloglovin tu tak boleh bukak :( boleh ke join hmm

    https://dramaticyang.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe sis, mungkin sis takda bloglovin sebab tu tak boleh bukak. ^^

      Delete
  29. Aida dah join dan klik semuanya termasuk Adsense hehe

    https://nurulaida-kapli.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum, akak datang join dan support GA awak..

    https://www.shikinrazali.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    p/s: akak dah klik iklan awak yea..

    ReplyDelete
  31. Hai, done join :D

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/2019/08/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  32. Hai sy dah join. :)
    https://wzalehawismail.blogspot.com/2019/08/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  33. Hai Salam Beeha, done join

    https://www.vitaminwawa.com/2019/08/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  34. I've followed all the rules ~ Kecuali utk bloglovin sebab takde account

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2019/08/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  35. saya join

    https://mama3farhanah.blogspot.com/2019/08/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  36. join guna blog lagi satu. hehe sekadar promote giveaway :)
    https://salinasafea.blogspot.com/2019/08/first-giveaway-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  37. Supporting my fellow pretty bloggers here. Thank you for inviting ya. I always clicked your ads whenever I'm here so fret not, let's help each other out. ^^

    https://www.raydahalhabsyi.com/2019/08/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)