Muffin on My 23rd Birthday!

by - 2/23/2020 01:35:00 PM



Tadaaa!! Last Wednesday was my birthday and this was birthday muffins I celebrated with my roommate. Thanks to them sebab ingat nak celebrate dengan birthday muffin ni. Actually, tahun ni dah tak kisah pun pasal celebrate birthday ni. Cukup setakat wish semoga panjang umur dan berjaya dunia akhirat, dah cukup bermakna untuk Beeha. Hari Khamis haritu Beeha ada exam. Sebabtu macam tak kisah sangat pasal birthday ada orang wish ke tak. Fokus dekat exam yang penting dulu. Thank you kepada kawan-kawan yang wish birthday Beeha haritu.



You May Also Like

11 Comments

  1. Hepi birthday Beha.. moga lulus exam ya... Muffin tuk nampak sedap sangat🤤

    ReplyDelete
  2. Happy belated day Beeha...
    Nengok cupcake tu sedapnyaa...

    ReplyDelete
  3. HB biha, moga di permudahkan semuanya... happy selalu

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Sis Beeha, jemput sertai give away dengan hadiah tunai RM1000 oleh Mamapipie & Friends.



    Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

    1 x RM200



    Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

    2 x RM100



    Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

    14 x RM50



    Penyertaan sangat mudah & tarikh tutup giveaway pada 29 Feb 2020. Klik sini sekarang untuk sertai.

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday to u Beeha. Semoaga tercapai segala impian mu dan dirahmati Allah.

    ReplyDelete
  6. Aww those are one cute muffins!
    And yes semoga dapat A for your exam.
    Happy Belated BIrthday to you Beeha :)

    ReplyDelete
  7. happy bilated birthday beeha^^

    ReplyDelete
  8. looks so good. anyway, Happy Birthday!! :) x

    http://www.liyanajasmi.com/

    ReplyDelete
  9. Akak, ada instagram tak? A lot of question i want to ask you about ur rct operation

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)