Bibir Merah Sebab Tergigit Sewaktu Makan

by - 2/14/2020 04:50:00 PM


Heyyoo! Nampaknya makin hari makin dah kurang update blog ni. Tak boleh jadi ni. Dah makin berkurang pageview. Udahler pageview pun tak banyak everyday. Alahai..

Harini just nak update pasal myself. Hmm. Sedihnya lahai. Dua hari lepas, Beeha tergigit bibir time makan. Tapi kalini betul-betul teruk. Selalunya dia jadi macma ulcer. So, letak ubat sakit mulut (oral aid) dia makin surut. Tapi, kalini tergigit dia jadi darah beku kat dalam. Dah nak asuk tiga hari dia tak surut. Risau pulak kalau macam ni je selamanya. Tetapi, Beeha letak jugak oral aid macam biasa. Hopefully, dah seminggu nanti okay lah.


Minta maaf ler Beeha blur kan muka. Insecure saya bila tak pakai makeup. Hahhaha.

You May Also Like

3 Comments

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)