Dior Lipstick Yang Paling Best

by - 2/14/2020 09:23:00 PM


Hello! Assalamualaikum. Beeha nak share one of my favorite lipsticks yang Beeha pernah pakai. Sekarang ni dah rasa ini je yang paling sesuai dengan bibir Beeha. Rasa sedih sangat. Dua tahun lepas, Beeha guna matte lipstick colourpop. Oppps.. sorry laa tak sensored dah nama produk. Tapi kenapa nak risau kan? Sebab masing-masing ada brand yang sesuai dan tak sesuai untuk bibir. So, tak salah Beeha nak cakap that product not suitable for me. Then, brand Maybelline and drugstore yang lain Beeha pernah pakai pun dah jadi sensitive sekarang. Beeha sedih sangat sebab banyak lipstick Beeha dah buang. Asalkan pakai je, kering sangat-sangat sampai berdarah.


Starting now, I only use this brand Rouge Dior Lipstick. Bau dia pun sedap. Texture yang sangat selesa dan bibir Beeha tak kering bila pakai lipstick ni. Dengan cuaca dekat US yang sejuk dan kering ni, I just apply lip balm and put the lipstick. Easy to go, bibir Beeha tak kering dan berdarah macam dulu lagi.

Rouge Dior Lipstick
Color: Terrific Matte
Price: $38 (USD)


You May Also Like

5 Comments

  1. Mau try jugalah. Sekarang pakai NYX sebab itu saja lipstik yanng saya rasa cantik, murah dan creamy walaupun sebenarnya ianya matte.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Yes! Tak terlalu merah sangat dan bukan coklat sangat.

      Delete
  3. Cantiklah warna dia!

    https://najihahzahid38.blogspot.com/2020/02/my-books-list-of-year-2019.html

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)