Nasib Tak Beli Red Wine

by - 2/16/2020 09:33:00 PM

Okay, Beeha tahu gambar tak berkaitan langsung dengan red wine seperti tajuk di atas. Tapi, berkait jugak sebab ini gambar Beeha pergi ke TJMax tadi. Saja lah hilangkan bosan duduk kat rumah. I decided untuk jalan-jalan di downtown Indy. Ini saja-saja je try heels sebab rasa nak beli satu untuk event dinner bulan 4 ni dan juga nak pakai untuk graduation ceremony. Beeha try je tak beli pun. Hahahah. Rasa lawa color ni tapi match ke dengan baju yang warna gold?? Cer bagi komen sikit apa korang rasa. Beeha rasa macam heels hitam la kot yang sesuai nak pakai dengan baju warna gold.



Back to the title above, Beeha sebenarnya nak cari lip mask. Dekat dalam TJMax ni jugak lah Beeha nak cari lip mask tu. Cari punya cari, jumpa paling murah $3 untuk 6 pieces. Then, Beeha belek-belek la barang yang lain such as make up, shampoo, handbag and etc. Dah jalan nak pergi ke kaunter, baru Beeha perasan dekat depan packet lip mask tu dah trangg tang tang tulis ada red wine + collagen. Macam mana tadi belek-belek tak perasan?? Aiyooo!

Silap pulak lupa nak ambil gambar lip mask tu tadi. Brand dia pun Beeha dah tak ingat. Memang lah tak telan pun benda tu, tapi was-was lah nak pakai benda yang berkaitan dengan wine ni. Jadi, Beeha balik dengan tangan kosong. HAHAHAH. Sekian untuk cerita petang tadi.


You May Also Like

11 Comments

  1. Alhamdulillah perasa awal kan Beeha.

    ReplyDelete
  2. nsb baik sempat tgk ade red wine.. haha..

    ReplyDelete
  3. cantik kasut tu, akak setuju kalau warna hitam lebih sesuai dengan baju gold, baru nampak menyerlah gitu...

    heheheh yelah kadang kita tak perasan even nk beli yang bukan makanan pun kene cek content betul-betul kan

    ReplyDelete
  4. Kita ni kalau duduk overseas memang kena extra hati-hati kan.

    ReplyDelete
  5. aduh.
    nasih baik! if not, terbeli, terpakai, haruuuuuuu...

    ReplyDelete
  6. serius kaler kasut tu cantik. lembut ja mata memandang ^_^

    ReplyDelete
  7. Vote for hitam.. tapi heels to lawaaa

    ReplyDelete
  8. Mujur Beha perasan awal kan...

    ReplyDelete
  9. Of course the shoes matches with you outfit because nude goes with anything.
    Nasib baik lah kan..

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)