5 Days Challenge!

By Beeha Azman - 9/15/2017 10:36:00 PM



Background photo is from google. ;)



Hi! Assalamua'laikum bloggers. Dah berapa hari ehh blog Beeha ni tanpa entri baru? Sebenarnya tak ada idea nak tulis apa. Ikutkan hati nak share jer apa yang terjadi seminggu ni, tapi sibuk dengan exam and quiz, tak sempat nak menaip. Beeha ada la "berblogwalking" ke blog2 yang baru, and banyak jugak laa yang I follow. Banyak jugak blog2 yang Beeha tak pernah perasan sebelum ni. At least, bila dah tambah following ni, banyak laa entri2 baru naik dalam reading list blog Beeha. Kalau tidak, asyik bosan jerr, tak ada benda nak baca.

Semenjak dua tiga bulan ni, apa yang Beeha perasan, blog sekarang tak semeriah dulu. Maybe, only me feel like this. 😅

Jadi untuk memeriahkan blog ni, Beeha nak buat "5 Days Challenge!" Selalunya mesti korang dengar  "30 days challenge" kan? Tapi kali ni Beeha try 5 sahaja dulu. Lagipun, kalau nak buat challenge ni 30 hari berturut-turut, belum tentu Beeha akan dapat bagi komitmen. Hehehh. So, I try with small number, 5. Harap harap Beeha dapat habiskan challenge ni lima hari berturut-turut.

I nak uolls semua join challenge ni. *kalau boleh laa* I tak boleh nak paksa2 uolls kan.. Kalau nak tag pun macam tak best jugak. Kalau betul uolls excited, uolls akan rela hati join this challenge. 😉
Untuk siapa-siapa yang buntu fikirkan tajuk entri, Beeha sarankan korang join laa challenge ni. Soalan senang-senang jer, Beeha cari this challenge dekat Pinterest.


5 Days Blog Challenge!

1. Your current relationship. If single, discuss being single.
2. Somewhere you like to move or visit.
3. Bullet your whole day.
4. Five ways to win your heart.
5. A quote you try to live by.


Orite! Above is the five challenges that I already set. So, feel free to join this challenge. And it's okay if you guys cannot do this 5 topics in 5 days berturut-turut. Nak selang sehari pun tak ape. Cheat challenge. Hahhahahh.

Bagi yang join, korang boleh promote2 Beeha punya challenge ni and mentionkan sekali link entri challenge Beeha. So, kepada rakan rakan korang yang tak follow Beeha lagi, boleh follow and tinggalkan comment di bawah ini ataupun chatbox. So that I can followback uolls. *Peace, senyum sikit*


In shaa allah, Beeha akan start challenge ni mulai esok ataupun lusa. Nantikan update Beeha. ;)



  • Share:

You Might Also Like

2 Comments

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)