Powered by Blogger.

Jiwaku Kosong .

by - 9:09 PM









Ermm, tajuk entry je melebih-lebih macam orang kena tinggal boyfriend. Jiwang laa sangat kan.. Haahaa. Actually, terasa sunyi dah lama tak update apa apa kat sini. Baru 2 hari lebih tinggal blog ni. Rasa macam dua MINGGU tak update apa-apa. 

Jumaat baru ni seharian dalam kereta je. Mana taknya, pagi dari Penang pergi KLIA nak jemput nenek balik umrah.. Petang sikit baru kami bertolak balik ke Penang semula. Kan sehari suntuk dalam kereta memang tak sentuh laa laptop. Tambahan pula, dua hari lepas tak sedap badan. Rasa macam panas dalam , asyik selsema dan batuk-batuk. Makan ubat, rasa nak tidur laa pulak. Cuaca sekarang agaknya.. Even minum air 3 liter sehari, tak cukup.. Kalau boleh air dalam kolah mandi tu Beeha nak teguk jea. *amboihh hiperbola sangat dah tuu*





So, dengan cuaca yang tak menentu ni.. Please jagalah kesihatan anda semua. Pastikan minum air masak banyak2. At least 2 liter sehari, itupun bagi Beeha kurang sangat... Minum banyak2, pedulikan kalau nak pergi tandas banyak kali. Lagi bagus laa tu, buang toksik2 yang ada di dalam badan ni..









You May Also Like

5 Comment(s)

  1. betul beeha..cuaca sgt panas sekarang ni, minum air byk pon rasa haus juga huhu..jaga kesihatan ya.

    ReplyDelete
  2. Saya kalau agak-agak minggu tu nak busy, saya buat scheduled post.

    ReplyDelete
  3. salam kenal dear, cn follow sini 324 dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2016/02/feb-mac-giveaway-34-hadiah.html

    ReplyDelete
  4. cuaca tak menentu sekarang ni kan

    http://www.maisarahsidi.com/2016/02/feb-mac-giveaway-34-hadiah.html

    ReplyDelete
  5. Singgah blogwalking dari group Blogger's Family. Salam kenal :)

    http://syaza-applemints.blogspot.com

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)