PEMENANG : Segmen Bloglist Beeha 1.0

by - 2/07/2016 10:45:00 AM







PENGUMUMAN PENTING BAGI YANG MENYERTAI SEGMEN BLOGLIST BEEHA.


Alhamdulillah, setelah disemak seramai 40 orang bloggers yang sudi join segmen kecilan Beeha ini.. :) Malam ini juga Beeha akan senaraikan pemenang bloglist Beeha untuk sepanjang tahun dan juga 3 bulan.



Jeng , jeng , jenggg. Nak bagitahu yang mana dulu eh? Beeha kasi tahu yang 3 bulan dulu. Yang sepanjang tahun kita surprise!!!



PEMENANG BLOGLIST 3 BULAN ( 8/2/2016- 8/5/2016)








                           



Sekarang pengumuman untuk bloglist sepanjang hayat. Huhuuu, Berdebar debar, nombor manakah yang bertuah...??? Jum scroll ke bawahh.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

PEMENANG BLOGLIST SEPANJANG HAYAT










Ucapan tahniah kepada pemenang2... Susah jugak nak buat pemilihan ni yea even though Beeha guna random.org tu jea. Nak tekan pun terketar-ketar sebab eksaited nak tahu siapakah number yang bertuah ituuu. Heeeheee.

Yang terlupa atau belum check link korang number berapa , sila klik SINI. Harapnya keputusan ini adalah muktamad dan memuaskan hati semua pihak.. Minta maaf sekiranya ada kesilapan yang Beeha buat sepanjang segmen ini berlangsung.. :) Bagi yang tidak menang, kita masih boleh berblogwalking sesama sendiri. Jangan lupa say hi di chatbox Beeha, nanti I terjah ke blog anda ! ;)









You May Also Like

19 Comments

  1. alhamdulilah tersenarai #25 tq encik random tq cik beeha ^^

    ReplyDelete
  2. wuhuhuhu no1 menang jugak ~~jjang jjang

    ReplyDelete
  3. Congrates kepada semua pemenang ^_^

    ReplyDelete
  4. Yeahh.. dapat hehehe.. Zati nombor 22 :)

    ReplyDelete
  5. Saya no #11 betul tu...??
    Sebagai pemenang blog list sepanjang hayat???

    :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup betul laa tu no 11. Tahniahh. Number bertuah . :D You're welcome.

      Delete
  6. Saya no random #11
    Terima kasih beeha...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tersenarai bloglist 3 bulan #6 hehe terima kasih cik Beeha :) InshaAllah selalu update hehe

    ReplyDelete
  8. salam alhamdulillah bloglist tiga bulan, jemput mai blog akak ye beehaa,

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)