Gaya Hipster Muslimah

by - 1:16 PM







Harini terdetik pulak nak post sikit pasal hispter . Kini tidak asing lagi dengan gaya hispter di Malaysia. Mesti korang pun one of hipser person jugak enn? Heeheee. Ciri ciri hipster tu tidak perlulah rasanya untuk Beeha terangkan lagi. Majoriti semua dah alert dengan fenomena ni.



3207409807_1_2_pVp4Lz1S

Ini gaya hipster barat - from Google


jum kita tengok gambar hispter muslimah pulak.



Boyish







Dua gambar di atas ni adalah contoh-contoh gaya hipster muslimah. Yang Beeha nak tekankan di sini, nak hipster-hipster juga ikut trend sekarang ni tapi make sure as a muslimah aurat perlu di jaga. Pesanan untuk diri sendiri dan orang lain juga. Apa guna pegang title hipster muslimah tapi tudungnya atas pada bahu, keluar still ketat and sendat ? Tapi Beeha tak tipu, Beeha pun still ada seluar jeans yang ketat2 sikit tu and kadang2 terpakai juga. Heeheee. Harap-harap after this berubah laa memakai pakaian yang still terjaga auratnya..




Heliza Helmi , satu-satunya idola dari segi pakaian yang Beeha tertarik sangat. Cukup lengkap!! *Moga aku menjadi sepertinya one day ^^*













You May Also Like

5 Comment(s)

  1. Bergaya tak salah yg penting jaga aurat. ^^
    Pesanan utk diri sendiri. Kadang kadang selalu terbabas bab aurat niih .. T__T

    ReplyDelete
  2. suka heliza. comel, sopan, bekerjaya. kira sesuai lah jd ikon belia. hehe

    ReplyDelete
  3. tapi ada setengah manusia demi nak nampak cantik sampai tak jaga aurat.. thanks for sharing beeha ^^

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)