Powered by Blogger.

Menang Innisfree Produk

by - 2:57 PM





Wahhh.. tajuknya macam Superb jea. ^^ Dua tiga hari lepas Beeha baru buka email . Tup tup ada email dari sorang blogger ni bagitahu Beeha menang giveaway darinya. Alhamdulillah, nasiblaa terniat nak check email, entah-entah kalau Beeha tak check ni.. Boleh jadi penganjur undi lain , menang kat orang lain laa.. Melayang hadiah yang Beeha pilih ni..






Bukan senang nak dapat produk innisfree ni, produk dari Korea katakan.. Siapa yang tanakk. Weeehuuuu.. :3


*gambar tak clear laaa pulak


Waktu giveaway berlangsung, Azyyati suruh buat entry and write caption which giveaway do you want. And then, Beeha chose pilihan kedua iaitu face mask innisfree. Alhamdulillah, bertuah jugak untuk giveaway yang ni.. Terima kasih buat Azyyati telah pilih Beeha untuk menang giveaway ini.. Saya suka sangat dengan face mask innisfree ni.. ^^


Sempat lagi kan I nak promote blog dia.. Sesiapa yang nak tambah follower boleh laaa follow Sis Azyyatiliah. In shaa allah kita follow blog orang lain, orang lain akan followback kita. Sis Azyyatiliah ni baik orangnya, kan Sis? Lapang2 dia kan followback laa korang yg dah follow... Heeee. Asalkan tinggal laa jejak sikit supaya empunya blogger tahu anda dah sudi follow blog dia. Blog Sis Azyyati memang best bagi Beeha, dia ada bagi resepi makanan lahh, kongsi pasal percutiannya di luar negara.. Wuuuu, tengok gambar yang dia post , memang cantik2. Kalau Beeha ni ada duit banyak.. Nak pegi jugak melancong ke sanaa.. :D















You May Also Like

2 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)