Powered by Blogger.

First GiveAway by Encik Kidal

by - 10:06 PM





Hadiah yang paling saya nak adalah Customise notebook or planner.



Azam saya pada tahun 2016 ialah .....

  • Belajar bersungguh-sungguh dan dapatkan pointer 3.9 above every semester. In shaa allah, sebab prinsip Beeha biar cita-cita or angan-angan kita tu setinggi langit.. Kalau tak capai sebanyak itu, anggap macam cita-cita tu jatuh di awan-awan.. Jadi tak laa sakit sgt jatuh ke tanah daripada kita sentiasa berada di atas tanah sahaja dan tak cuba untuk gapai setinggi langit.
  • Nak kurangkan or tak nak langsung makan seafood , ayam , telur sebab benda ni terukkan lagi resdung .. Muka pun asyik naik jerawat kalau dah makan makanan2 tu...
  • Maintainkan berat badan.. Acewahh.. 
  • Satu hari satu post at least... Ni pasal blog, kalau boleh Beeha memang nak amalkan tabiat ni.. Ye laa apaa guna org follow Beeha nak tahu berita best, entry yang superb or apa apa sharing, tapi kita jarang update pulak.. Kalau jarang tak pe lagi, kalau tak update langsung macam mana pulak kann..


Saya tag GEGIRL 1 and GEGIRL 2






You May Also Like

5 Comment(s)

  1. hye beeha, mekaseh tag kak hani yeaa..
    good luck !~

    ReplyDelete
  2. Singgah sini..daripada giveaway yg sama..gdluck taw hehehe..

    http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking dari ga yg sama...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)