Powered by Blogger.

[BLOG REVIEW] #2 Pemenang Top Referral 1st place

by - 1:15 AM






REVIEW BLOG SITI SORFIENA SYASHA




Sedap enn nama blogger ni.. Nama cute-cute macam orangnya. Ehh.. dah dah. Stop review empunya blogger. Tugas Beeha untuk review blog dia bukan empunya bloger. Hehhehh. Tersilap pulak ehh Beehaa.





Ermm, Cik Opie kita cakap "blog opi tak ada apa yang menarik".



Tipulahh awak.. Hehee. Kalau tak menarik macam mana ramai yang kunjung blog awak siap jadi top referral lagi haaa.. Tahniahh buat Opie.


Sejak Beeha follow Beeha, ni kali ketiga kut Opie tukar design blog. *if I'm not mistaken.
Dulu punya blog macam mana ehh, tak berapa ingat sangat tapi Beeha meman yakin Opie dah ubah sikit dia punya blog. And now so much simple putih suci je memandang blog Opie. Really nice sebabnya, tak penat tunggu loading lama sangat nak tengok full page of her blog. Kadang2 blog Beeha pun sarat sangat dengan benda tak penting and buat page nak loading lama sangat...


Blog Opie kemas and dekat sidebar tu paling penting yang Beeha selalu usha mana mana blog pun. Benda yang penting-penting jea letak dekat situ. Macam Opie, paling atas dia ada letak about me and gambar , bawah sikit ada shoutbox , blog archive, bloglist and so on. Jadi senang buat pengunjung ataupun blogger lain untuk cari ruangan komen, ruangan nak follow, nak tengok post-post lama..


Sekarang jum kita tengok vscocam opie , gambar dia memang lawa lawa lahh. Memang okay pun jadi freelance photographer, memang puas hati pelanggan kalau macam ni.. Nak jadi photographer the best perlukan kemahiran. Kemahiran tu mestilah perlu belajar kan.. Memang tabik laa Sis Opie pandai bab amik gambar ni. Beeha pun tengah belajar jugak tapi dari encik google je lah.. Heheee. Apa guna ada camera mahal2 but tak pandai nak capture the best view punya.


Her blog's link  ----->  http://ash-tsukidate.blogspot.my/





Nantikan blog review seterusnya untuk second place of top referral.












You May Also Like

5 Comment(s)

  1. Baru semalam follow opi balik ^^ mmg lawa blog dia. Kemas :D

    ReplyDelete
  2. hehehe, comelnyaa review . thanks dikk :) opi hargai sangat-sangat ^^

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/blog-review-2-pemenang-top-referral-1st.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini. Okay, nak terjah diaa satt.. hehe

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)