New Adidas Shoes

by - 2/16/2019 09:57:00 AM



NMD_R1, Chalk White Color


New shoes for me ^^. Baru rasa nak beli sneakers baru. Beeha ada laa dua tiga pasang sneakers yang lain, tapi dah haus dah tapak kasut tu. Then, Beeha suka sangat pakai kasut Adidas yang Beeha beli hujung tahun 2015 before fly US. Dan Beeha masih pakai sampai sekarang dan tapak kasut tu memang haus dah la. Kalau berjalan dekat atas salji tu, kena berhati-hati lebih sikit la.

Kasut baru ni Beeha dah rasmi sekali. HAHAHHA. Best sangat tapak dalam dia dan tak sakit okeyy. This one I bought for $100. Actually, the original price about $130. Nasib Beeha pusing dua tiga kedai dulu dan ada satu kedai ni jual harga murah sikit dari kedai lain. Apa lagi, beli lah Beeha. Kasut yang lain tu almost nazak dah.







You May Also Like

3 Comments

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)