Time To Pack Stuffs

By Beeha Azman - 8/04/2018 01:58:00 PM




Hi bloggers :) Wishing you guys are in good condition and happy always. Suddenly, Beeha rasa nak update my blog sementara tunggu solat Isya'. So, I just finished with my final assignment for Geography class. Yeayy! I'm done. Time for me to rest. ^^


At Indianapolis downtown. ^^



Hari isnin ni Beeha akan start roadtrip dengan Ulfa, Hasni and Nazirul. Yeayy, excited sangat sebab dah lama tak pergi jalan-jalan dan asyik menghadap laptop buat homework je tiga bulan ni. So, harini bermulalah sesi mengemas barang. Paling penting camera and laptop! Ini dua benda wajib yang aku takkan lupakan. Camera sangatlah penting dan laptop aku selalu guna untuk edit gambar. Hehheheh.
Dah kalau nak update gambar on that day jugak, memang kena bawak laptop laa. Kalau tak, memang habis roadtrip la baru Beeha post gambar dekat instagram.

Hey guys, I think I should stop writing for now. Sebab memang kena habiskan pack barang dulu. Beeha memang suka update blog sekejap-sekejap macam ni. Sorry ganggu masa korang untuk baca update blog Beeha. 😉



  • Share:

You Might Also Like

2 Comments

  1. Have a safe journey Beeha & friends!
    Have fun..

    ReplyDelete
  2. Bestnyaaa, jangan lupa spam gambor untuk next entry !

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)