Yeayy !! Separuh Siap.

by - 4:37 AM




Satu hari Beeha menghilang. Nak tahu kenapa? Pasal blog ni lah.. Penat Beeha nak edit dari blogskin ke template biasa.. Tiba-tiba berubah angin,. Angin nak bebai dekat blogskin.. Sebab apa tahu tak? Bila dah buat buat blogskin ni, baru laa Beeha nampak kekurangan dia. Mula-mula aritu nampak cantik, cute jer, macam comel jea. Tapi banyak sangat masalah. Kadang Beeha dah update tapi tak keluar pun entry Beeha kat dashboard korang. Pastu, satu masalah lagi, komen di blog ni menyusahkan sebab tak ada reply to comment... So, dari semalam sampai ke harini penat ubah coding semua.. Dah la tak berapa pandai bab ni. Sekali buat tersalah, then tersave terus pulak tak preview dulu. Buat kerja macam Pak Pandir pulak... Delete semua and redo. Huhhh.




















You May Also Like

0 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)