Jatuh Tangga Pulak !

by - 4:50 AM



*gambar sekadar hiasan

Tengok gambar di atas, Beeha tak lah jatuh macam tu sekali.. >,<
Dah dua hari dah Beeha jatuh tangga ni, bukan lah sampai berguling-guling kat tanga time tu. Time Beeha turun tu nak cepat sangat kut,.. ehh tapi macam tak je.. Beeha siap pegang lagi pemegang tepi tangga tu, dah la hari tu pagai skirt. Biasalah skirt kan meleret jaa labuhnya.. Sebab tu laa rasanya, terpijak kain tu macam mana entah, then kaki terus terpijak dari anak tangga ke empat dari bawah ke anak tanga kedua. Aduuhhh, masa terhentak sakit yaaa amat laaa. Tapi buat cool, nenek perasan jugak dengar bunyi macam orang jatuh tangga but I said nothing laa maktok.. Kakngah lompat tadi.. Hahaa. Punya laa nak cover katakan.. Then, Beeha cool je macam tak sakit.. Bilaa dah berjam-jam baru rasa sengal, nak pijak lantai pun terincut-incut je jalan. Harini, pulak urat still nampak macam hijau biru and ada lebam. Nasib baik laaa, sempat jugak sapu dengan minyak gamat. Macam okey sikit kut

Harap laa cepat baik, nak drive kreta .... Hukhukkhuk.
Itulah lain kali berhati-hati yeaa Cik Beehaa oii..










You May Also Like

0 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)