3 Weeks To Go!

By Beeha Azman - 4/11/2018 06:46:00 PM






Hello bloggers!

I'm super-duper excited to finish my final. Tapi, sebenarnya tak nak pun.. Lagi dekat dengan final ni lagi banyak benda nak fikir dan banyak benda lagilah yang aku tak study lagi. "Bila kau nak review semua subjek kau ni Biha?" Dan suara hati pun menjawab, "Pasti esok aku nak bangun awal awal pagi untuk study." Semua tu hanyalah khayalan menjelma. EEEeee, kecewa dengan diri sendiri.

Sorry semua, I memang suka bebel kat blog macam ni. I dah tak rajin nak update pasal makeup or tips-tips ke apa. Biha rasa lebih suka untuk share apa rutin yang Biha buat dekat sini ataupun I buat luahan perasaan dekat blog ni.

My neext week schedule:

Monday: Kelas macam biasa
Tuesday: Kelas macam biasa
Wednesday: Kelas macam biasa
Thursday: Math Exam
Friday: Kelas macam biasa
Saturday: MySA event
Sunday: Masa untuk homework, practice speech, study for exam BME and Chemistry.

Nampak macam tak padat sangat jadual Biha ni, tapi hari-hari rasa tak cukup je 24 jam sehari. Send me help please. Someone, please jawabkan exam Biha. 😓




  • Share:

You Might Also Like

6 Comments

  1. Replies
    1. Tak sabar jugak, tapi perit jugak la nak study untuk final ni. :(

      Delete
  2. hahaha #student life. masa memang tak pernah cukup. bila ada masa, selalu bgtau rehatlah kejap dah seminggu letih otak. bila takde masa, murung. hai entahlah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inilah kelemahan Biha jugak. Ada masa nak rest kejap lah kononnya sampai tertidur. Bangun2 murung sebab habiskan masa untuk tidur je banyak.

      Delete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)