Pemenang Pencarian Bloglist Jun 2016

by - 1:43 PM






ASSLAMUALAIKUM | Selamat tengah hari bloggers yang ku rindui. Terima kasih untuk yang support simple segmen Beeha. Untuk bloglist ni, memang Beeha akan tukar setiap bulan2. So, semua bloggers boleh rasa ada di bloglist Beeha. Hehee. *acah2 macam famous blogger pulak saya ni*.


So, seperti yang Beeha janjikan. Beeha akan pilih 10 orang blogger untuk dimasukkan dalam bloglist Beeha bulan Jun ini. Dan juga Beeha pilih juga 5 orang untuk direview blog mereka. Beeha pilih pemenang dengan menggunakan random.org. Kadang2 macam tak boleh percaya juga random.org ni, macam berat sebelah je nombor yang dia pilih. Hahhaa. Tapi untuk adil Beeha kena juga gunakan.




SENARAI PEMENANG BLOGLIST JUN 2016

        



PEMENANG BLOG UNTUK DIREVIEW
  
 

Untuk yang menang blog direview, Beeha akan review blog korang bila bila masa sahaja yang Beeha suka. So, wait and see yaa! :D


Korang boleh check mana nombor korang. Siapakah yang bertuah.? Sila semak DI SINI. :D

Tahniah semua untuk yang menang dan yang sudi join segmen ini. :)





You May Also Like

9 Comment(s)

  1. tahnah semua :D Wahhhh blog beeha dah baru . Baju raya ye ? hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang ^_^

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Terima kasih Beeha dan tahniah kepada rakan blogger yang terpilih.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah termasuk dalam bloglist kali ni. thanks beeha! oh and congrats to all winners :)

    ReplyDelete
  5. Wahhh... Alhamdulillah tersenarai dalam list pemenang ^_^

    Tahniah kepada semua yang menang !

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)