Powered by Blogger.

Sudah Mula Tiada Mood.

by - 6:19 AM






Hai bloggers. Mungkin empat lima hari akan datang ni Beeha akan menyepi kejap dari blogging. Mungkin lebih dari lima hari. Ikut keadaan.. Hanya tinggal beberapa sahaja sebelum Beeha fly nak sambung belajar di US. Ohh no, kenapa awal dulu teruja sebab semangat nak belajar ilmu di negara orang.

Bila dah tinggal beberapa hari sahaja lagi, terus hati ni rasa sedih sangat. :'( Jauh sangat.. Nanti dah tak boleh balik selalu, nanti ayah tak boleh datang jumpa selalu macam mana ayah selalu datang dari Penang ke Johor, tempat Beeha belajar sebelum ni.

Ini pilihan, ini ketentuan. Allah dah atur yang baik-baik. Dan banyak sangat hikmah Beeha nampak sepanjang ni, dan Beeha ja yang rasa benda tu. Bukan senang nak sampai ke tahap ni.

Yang penting , wahai hati, wahai jiwa ragaku.. Bersabarlah.. Berjuang untuk menuntut ilmu. 


P/S: Aku berjaya menitiskan air mata sewaktu menulis entry ni . >,<

You May Also Like

17 Comment(s)

  1. waaaa bestnye semoga berjaya beeha.

    ReplyDelete
  2. Beeha nak sambung belajar US ? Tahniah !!!!! Moga Allah mempermudahkan urusan beeha. Belajar molek dehhh ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kim Chaa. Aminn.. Semoga beeha dipermudahkan di sana :)

      Delete
  3. Woah, jauh belajar. Best of luck dekat sana nanti. In syaa Allah, everything is gonna be okay :D

    ReplyDelete
  4. salam beeha! :) kuat kan semnagat tau , macam beeha cakap la, bukan mudah nak sampai ketahap ni. akak dulu mula2 belajar dalam ngri tganu, dekat dengan rumah pastu dapat perlis , memang survive samapi final year pon akak balik naik bas..
    mungkin tak sama macam beeha , tapi InsyaAllah :) beeha mesti kuat hadapi . so independent nanti ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis atas kata kata semangat, Beeha harap nnti dah lama lama okay laa kan..

      Delete
  5. tahniah dapat belajar kat US :DDDDD

    ReplyDelete
  6. tahniah Beeha dapat sambung study kat US. Take care ya,, I will always miss u,, nurul dah anggap Beeha mcm adik dah huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak nurul.. Huhuu. You buat I touching laaa. Beeha anggap kak nurul macam kakak Beeha jugakk T.T

      Delete
  7. tahniah Beeha. bestnya dapat belajar obersea^^

    ReplyDelete
  8. Tahniah nabihah.Jaga diri baik baik. ☺

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. jauhnyaaa kak biha..hmm take care dekat sana,negara orang huu .....

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)