Powered by Blogger.

Maybe A New and The Last Cloth for My Blog :]

by - 7:52 AM






Uhuuhu. Arini Beeha siapkan baju baru untuk blog Beeha jenama Denim pulak. Sebelum ni jenama Simple. Haahhaa.





Disebakan ramai blogger yang guna denim, then Beeha pun try lah guna pulak. Search the original code untuk denim , nasib baik ada. Thanks a lot to Kak Nabila Medan sebab buat tutorial tentang denim template. :D

Superb gila guna Denim Template. Sebab coding tak serabut macam Simple. Nama je Simple Template tapi panjang lagi coding dia dari Denim. Beeha rasa dah jatuh cinta dengan Denim Template ni sebab senang jugak nak coding dia. Mostly, Beeha tempek balik je coding dari Simple Template Beeha yang sebelum ni. Tapi pastikan coding tu di tempat yang betul lah kan.

Dan yang paling penting , Beeha perlu pandai design je.  Dekat seminggu jugak Beeha godek template ni. Mula-mula cari laa tema warna ingat nak tukar laa dari purple ke warna lain. Asyik purple je kan. Tapi tak boleh. Beeha dah try buat kombinasi warna coklat muda dengan pink. Aduhh rasa pening terus tak boleh nak sambung. Nak tak nak, Beeha teteapkan gunakan warna purple dengan turqoise biru yang Beeha suka ni. Font I'm still using short stack, sebab nampak kemas.

Template ni pun simple je, header pun tak pandai nak buat lawa2. Kesuntukan idea. Yang penting Beeha tak nak header Beeha kartun ke apa.. Sebab Beeha rasa ni macam last je Beeha pakaikan baju untuk blog Beeha. After this, mungkin sibuk, and takut tak sempat nak jenguk blog, nak tukar baju lagi untuk dia.









You May Also Like

6 Comment(s)

  1. cantik and kemas!
    all the best for ur life beeha! :)

    ReplyDelete
  2. salam beeha akak pun suka denim ni ! :)

    ReplyDelete
  3. cantik :) malas betul Hana nak tukar tukar ni hehe

    ReplyDelete
  4. blog beeha slalu kemas tak mcm Nurul, serabut nak tgok haha

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)