Review : Slake Bracelet Swarovski

by - 2:03 AM





ASSALAMUA'LAIKUM | Siapa yang dah baca entri Beeha sebelum ini?? Siapa masih ingat? Okay. Seperti yang Beeha janjikan, Beeha akan buat review tentang bracelet yang I beli dari Swarovski.


Beeha berani jamin ramai gadis-gadis yang akan suka dan jatuh cinta dengan braelet dari swarovski ni.





These are my original photos, please jangan sembarangan ambil yea. Hehehe.. 

Dulu-dulu macam tak minat sangat dengan gelang-gelang macam ni. But bila semakin matang ni, tahap and nafsu nak bergaya dulu lagi membuak-buak. Hahhha. So, I akan buat sikit review tentang bracelet ni. 

TYPE : Slake Bracelet
ORIGINAL PRICE : $69
PROMO PRICE : $23 for up to 3 bracelets
COLOR : Grey, Mint, Purple

For your information, banyak lagi color yang available and design lain sikit dari yang Beeha beli ni. Untuk lebih lanjut, korang boleh visit Swarovski website --->  https://www.swarovski.com/Web_US/en/0102/category/Jewelry/Bracelets.html


Beeha and Ulfah ada linkkan satu video kitaorang pakai Slake Bracelet ni. Omaiigadd, cantik gegirls sekalian. You should have one! Menampakkan anda lagi elegan dengan padanan baju yang sesuai.


Feel free to watch our video!

Click this link ---> https://www.youtube.com/watch?v=5OLelpMVcBA









You May Also Like

12 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)