Hati Koyak Kerana ?

by - 4:20 PM





ASSALAMUA'LAIKUM | Hatiku koyak, punah ranah. Tinggal hanya cebisan cebisan sahaja. Acewahhhh.. Masya Allah, hanya duniawi sahaja Beeha. Guyss, do you know why this is the worst week for me.?

Answer : Sedih kerana Suri Hati Mr. Pilot.

video

Demam cerita Suri Hati Mr. pilot kah? Atau demam tengok askar semut dekat Fattah and Lofa?



Image result for suri hati mr pilot



So sweet laa lakonan Fattah dan Neelofa. Ramai yang cakap sebelum ni lakonan mereka kaku dan 'kayu'. Beeha first tengok Fattah berlakon dalam Playboy Itu Suami Aku memang agak 'kayu' laa juga. Hehhee. Bukan nak kutuk pun, tapi lama lama dah banyak kali berlakon mesti ada improvement kan.?

Antara banyak banyak drama melayu, this is the best one! The best sebab mampu membuat aku gila banyang, sedih tidak menentu, hati tak tenang. T.T. Memang power lah! Selama ni hanya baca novel je yang mampu buat Beeha menitiskan air mata. But, this is the first drama yang berjaya tarik perhatian Beeha.

Sumpahlaa, Beeha sekarang macam orang tak tentu arah. Every night, I will watch Fattah and Neelofa's insta story. In the reality pun, nampak diaorang tu macam couple okay!. Serious cemburu. Omaiiigaaaddd..


Dah laa next week exam Calculus, Physics, nak siapkan research paper. T.T Tapi hati tak tenang, tak sabar nak tunggu Suri Hati Mr. Pilot next week punya episod. Dah laa tiba tiba wujud Khairina yang minat dekat Ejaz ni. Apa akan jadi dekat Warda????!! Tertanya-tanya. Adakah happy or sad ending. 




P/S: Pray for me. I wanna a Mr. Pilot too. I wanna a real one bukan hanya lakonan. Moga boleh jawab exam next week. Aminn...






You May Also Like

3 Comment(s)

  1. kuatnya penangan drama tu kan..hihi..
    nasib baik hakak x terjebak lagi setakat nih...ehhehe

    ReplyDelete
  2. Beeha peminat tegar drama ni rupanya =) Tak dinafikan, fattah dan neelofa semakin pandai berlakon. Tak lah kayu sangat dan dorang sangat padan kan! Comel together =)

    Next week is final week! Sure kena tengok. Btw, siqah suka outfit neelofa dalam drama ni. Semua cantik 😍

    ReplyDelete
  3. ohhh punya suka smpai 'GILA BANYANG' hahahhahahhahaha ;0

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)