Eh Button Followerku??

by - 4:08 AM




ASSALAMULAIKUM | Ku baru perasan button followers dah macam lain.




Sedihnya.. Lama sangat Beeha tak jenguk blog ni and buat blogwalking. Dah tak rajin sangat nak blogwalking. Kalau Beeha start blogwalking, homework semua Beeha dah tak nak buat *ketagih blogging macam ketagih main DOTA tak???* Hahhha.

Harini tengok blog baru perasan, button follow tu dah tak cantik macam dulu. Huhuu. Kenapa duduk kat bawah kiri macam tu? Tak sedap mata Beeha memandang T.T

Siapa tahu bila jadi macam ni??






You May Also Like

6 Comment(s)

  1. Design tu tak kisah sangat, ecah kisahnya sebab takleh follow org ;(

    ReplyDelete
  2. Baru jee jadi ... dalam minggu nioh rasanya ..

    ReplyDelete
  3. errmmm dalam minggu nie diorang tu tapi mula2 x leh nak follower sekarang ok dah hu3...
    design kemas sikit tapi tulah dia letak bawah kalau atas comel sikit hi3

    ReplyDelete
  4. Few days back kut. update more babe. hehe

    ReplyDelete
  5. Nak follow jer error... Geram tau... Susah nk join segmen @ giveaway... Jemput join segmen saya Segmen Sesuci Lebaran by Hani RahmanTerima kasih...

    ReplyDelete
  6. button followers yang baru nie selalu error kalau nak follow. kadang2 tak keluar pun. tak tahulah kenapa. huhu

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)