Powered by Blogger.

Scary Nightmare !

by - 11:11 AM





Hello bloggers!. After a few days I didn't update entry at all. Keep busy with my homework and study. Struggle and still survive after two weeks. :D




Rindunyaa dekat maktok aku sorang ni. Haahhaa. *kes sebab dari kecil lagi dia jaga Beeha, sebab tu terlebih manja and rindu* ^^


Dua tiga hari lepas Beeha siap mimpi lagi pelik-pelik. Mimpi nenek dah tak da. Nauzubillah. Tak nak laa benda tu jadi. T.T Dah laa jauh.. Macam mana nak balik nanti.. Hopefully, dia sihat2 sahaja.


Btw, I really miss to blogging again!!. Sorry my followers, dah lama tak blogwalking. Mesti korang rasa nak unfollow kan tapi tak sampai hati. Huuuhuu.


In shaa allah, kalau ada masa Beeha cuba jugak untuk blogwalking tapi tak tinggalkan jejak. Just baca entry. Update terbaru? Harap bersabar yea. :)

Untuk yang menang giveaway Nad haritu, sponsor dari Beeha ( menang header ).. Harap korang bersabar... Sebab Beeha perlukan masa nak buat benda tu and homework pun banyak... So harap bersabar, bukan Beeha tak nak buat okay?





You May Also Like

4 Comment(s)

  1. Lama tak baca entry Beeha huhu.

    ReplyDelete
  2. Duduk US baik baik ^^
    Jaga iman, jaga diri. Kirim salam ma tok ^^

    ReplyDelete
  3. salam InsyaAllah stya strong beeha ! :)
    insyaAllah mak tok mesti sentiasa doakan beeha

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)