February 18, 2020

Beeha Mencari Bloglist Baru

Hola hola hola! Harini terdetik nak buat segmen mencari bloglist untuk blog Beeha. Mungkin musim jugak lah, sebab seminggu dua lepas Beeha ada je join segmen bloglist blogger lain. Tapi harini, Beeha akan buat segmen bloglist untuk blog saya sendiriiiii!! Yeayy!

Why Beeha nak buat bloglist ni? Pertama kerana birthday Beeha bulan 2 ni. Jadi, Beeha akan pilih 10 bloglist untuk diletak di blog pada tarikh tersebut. Kedua sebab Beeha nak tambah kawan-kawan baru di blog ni. Dua hari lepas Beeha dah check blogger yang Beeha follow selama ni. Lebih dari 20 blogger yang Beeha follow dah lama tak aktif. Kurang dari 10 blogger dah delete blog tersebut. So sad.. Sebab hari-hari Beeha refresh blog, tak banyak entri yang diupdate mungkin sebab banyak dah blogger yang aktif. So, Beeha fikir banyak lagi blogger lain yang Beeha masih tak follow lagi.

Why not Beeha buat segmen ni untuk letak 10 bloggers di blog Beeha dan pada waktu yang sama, sesiapa yang join segmen ni Beeha akan followback!!




Syarat-syarat untuk meyertai segmen ini:

1. Follow blog Beeha Azman dan subscribe Youtube Channel.
2. Kemudian tulis title post seperti di atas, copy banner dan backlink ia ke post ini.
3. Tag dua blogger lain.
4. Jangan lupa tinggalkan link entri anda di ruang comment

Nanti Beeha akan followback blog korang :D

Segmen ini akan berlangsung lebih kurang tiga minggu sehingga 18 Februari 2020.

Selamat bersegmen!!

41 comments:

  1. join ye :)

    https://tiaarasapphire.blogspot.com/2020/01/segmen-beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  2. Done join

    https://www.uminazrah.com/2020/01/segmen-beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  3. Gee join😃

    http://www.zianaeunos.com/2020/01/beeha-mencari-bloglist-baru.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Cuya join...heee

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/01/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  5. Kak shima join yea

    https://www.shimajelani.com/2020/01/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  6. Nisha join ya ^^
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/01/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  7. http://www.aimisyahirah.com/2020/01/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  8. Sy join ya beeha..

    https://www.siinurul.com/2020/01/segmen-beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  9. join sini

    https://www.farhanajafri.com/2020/01/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  10. Done support member! ^^

    https://www.aienienka.com/2020/01/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  11. Misa join segmen ni >///<

    https://misakipureblood.blogspot.com/2020/01/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  12. Join juga :)

    https://www.nieylanadia.com/2020/01/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  13. Om join jugak tau :)

    http://www.ombakbergigi.com/2020/01/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan dari ejulz :)

    https://ejulz.blogspot.com/2020/01/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  15. https://www.ellymatin.net/2020/01/segmen-beeha-mencari-bloglist-baru.html

    Thank you beeha. dah join.. im new blogger

    ReplyDelete
  16. Join juga

    https://www.rubiahkadir.com/2020/01/segmen-beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  17. join! :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2020/02/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  18. Akak join ya

    https://www.atulhamid.com/2020/02/segmen-beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  19. Mama join ye beeha

    http://www.mamapipie.com/2020/02/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum w.b.t.. salam perkenalan,
    saya join ya ^^

    https://haziqahadevin.blogspot.com/2020/02/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  21. salam ukhwah...nnt dtg blOG UN juga yer.. www.umminani.com

    ReplyDelete
  22. salam Beeha, akak dah join tau...

    https://misshamakeupstore.blogspot.com/2020/02/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  23. Semoga segmen berjalan dengan lancar.

    ReplyDelete
  24. Salam Beha. Kak Feni join.

    https://www.safenifeni.com/2020/02/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  25. https://thefzhmdnr.blogspot.com/2020/02/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum.. Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/02/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum semua,

    LZ sertai segmen ini :

    URL Blog : https://ladyinredplanner.blogspot.com/2020/02/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    YouTube : Redza Channelz

    ReplyDelete
  28. done join

    https://penulisanyus.blogspot.com/2020/02/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  29. count me in. hi beeha

    https://www.raydahalhabsyi.com/2020/02/beeha-azman-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  30. Aty join ❤️

    http://twinklelittleizzatistar.blogspot.com/2020/02/beeha-mencari-bloglist-baru.html?m=1

    ReplyDelete
  31. Done! Yanie join

    https://puanyaanie.blogspot.com/2020/02/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  32. Bismillah Assalamualaikum. Nana join ya. Terima kasih.

    https://hannailly.blogspot.com/2020/02/segmen-beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  33. join :D https://www.shuhaidasaad.com/2020/02/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  34. assalammualaikum.. done join hehe

    https://thekaellaaaa.blogspot.com/2020/02/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete
  35. Done subb channel youtube..

    https://mellcomell.blogspot.com/2020/02/beeha-azman-mencari-bloglist-2020.html?m=1

    ReplyDelete
  36. Hi beeha, fiza join ea

    https://faizzahamir.blogspot.com/2020/02/beeha-mencari-bloglist-baru.html

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)