"Wanita Terakhir" Fattah Amin

by - 1:56 AM



Image result for fattah amin wanita terakhir

Woww, baru masuk tahun baru Fattah Amin lancarkan singlenya yang kedua. First impression bila aku dengar lagu ni, dia punya lirik tu memang macam orang tengah bercinta. Hahhaa. Lirik memang mendalam, memang best la! Terbaik Aizat Amdan and the rest. 

Bagi pendapat Beeha, strategi yang bagus lah. Sementara tengah popular ni lah nak jana duit lagi banyak kan? Dengan kontroversi dia dan Neelofa lagi. #Lofattah. Memang ramai sangat peminat nak tengok diaorang kahwin kan. We will see menjadi ke tak. Doakan yang baik baik. 

Beeha ada tengok fb live chat Fattah. Dengar katanya, Aizat tawarkan dia untuk nyanyi sebuah lagu yang bertajuk Lara, but then he gave an opinion, why not buat lagu untuk 'SI DIA'. Alamak, sapa lagi 'SI DIA' tu? Korang rasa rasa siapa perempuan itu? Mesti dah boleh teka kan siapa. Kononnya, lagu ni berkaitan dengan kisah mereka, #Lofattah. Dan juga sebagai tanda pengahrgaan untuk peminat-peminat diaorang. Jum, hayati lirik lagu tersebut. 

Lagu ni masih belum dimuat naik di laman Youtube, sekarang hanya ada PROMO sahaja di Youtube. Kalau nak dengar full, boleh beli di iTunes ataupun download di Spotify. 😊

Lirik Lagu Wanita Terakhir

Menjelang hari-hari bahagia kita
Ku bayang wajah indahmu bersamaku
Di sisiku kau ukir senyuman manis mu
Kau masih belum milikku lagi

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini
Sendiri

Selamat malam Wanita Terakhir
Tak mungkin ku kan temu seindah ini
Sampai bila ku harus menanti
Untuk kau menjadi milikku

Ohhhh sayang
Sungguh sempurna
Tiada lain ku mahu

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini sendiri
Dan aku renangi lautan sepi
Menukil kembali bayang mu disini dalam pelukanku
Selamanya

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini sendiri

Terimalah cinta ku kekasihku
Ku impi bersamamu hingga ke syurga
Biar kita bahagia untuk selamanya
Abadi

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini sendiri

Selamat malam Wanita Terakhir
Tak mungkin ku kan temu seindah ini
Sampai bila harus ku menanti
Untuk kau menjadi milikku


You May Also Like

4 Comment(s)

  1. wah.....sy sokong #lofattah..hehehe

    ReplyDelete
  2. Wah wah dari pelakon dah jadi penyanyi...

    ReplyDelete
  3. looorh dia penyanyi ke?? baru tau

    ReplyDelete
  4. tak tahu pun Fattah menyanyi? Like seriously haha
    FYI, my blog has changed url. Please re-follow me at atheeradayana.com
    Thank you!

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)