Powered by Blogger.

First Day Class in Winter '17

by - 2:16 PM



Image result for first day class in winter gif

Tuesday | Today gonna be my first day for winter class. Mengeluh sikit.😓 After a long break (almost one month), and today I'm back to reality. Get ready for new subjects, new classes, new faces and new instructors. OMG.

Sepatutnya semalam ada kelas, tapi kolej terpaksa ditutup disebabkan cuaca yang tidak mengizinkan. Hujan yang turun menyebabkan snow bertukar menjadi ais, dan jalan pun licin. Bas susah nak bergerak. Yeayy, one day off! 

Today, the weather kinda good. Dan terpaksalah seorang gadis bernama Beeha pergi ke kolej untuk menuntut ilmu. Mana semangat belajar ni? Selalunya dekat Malaysia, kalau cuti sekolah tengok muka abah, mak dan maktok (nenek), tapi cuti winter lepas dapat tengok muka kawan je. Dan rasanya mood untuk study tu tak sampai lagi.😔 I wanna go back home (Malaysia).

Continue later . . .

Got to go to college, and everyday routine gonna waiting for the bus. 😉 See you later. 


You May Also Like

8 Comment(s)

  1. Selamat kembali ke kelas Beeha. Takpe semua tue pengalaman. Nnti dh hbs belajar boleh duduk blk dgn semua puas2. :D

    Ps: bestnya dpt tgk snow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, best dapat main dengan snow!. :D

      Delete
  2. wah bestnya belajar masa musim winter nii

    ReplyDelete
  3. xpa, sy faham rasa rindu dgn family bila duk jauh

    ReplyDelete
  4. study rerajin dik..

    p/s: bestnya begelar student..aihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaallah, saya study raijn rajin . :D

      Delete
  5. nak tanya beeha study mana eh? and ambil kos apa under uni apa? hee thanks =D

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)