4 Blogger Idola Beeha

by - 12:17 PM





Image result for idola gif


ASSALAMUA'LAIKUM | Entri kali ini, Beeha akan kongsi 4 blogger idola Beeha. Pastinya setiap orang mempunyai idola masing-masing untuk korang jadikan contoh untuk berjaya. Samalah macam Beeha. Untuk belajar mungkin Beeha ada idola lain yang akan Beeha jadikan semangat dan contoh untuk Beeha terus rasa berkobar-kobar nak belajar. Untuk blogging pun, Beeha ada idola Beeha sendiri yang buatkan Beeha minat dan terus untuk blogging.

1. Lyssa Faizureen. (Followers- 54521)


Sorry Kak Lyssa, Beeha copy gambar ni dari blog dia. 🙊 Ini adalah blogger yang pertama Beeha adore. Beeha kenal kewujudan Kak Lyssa ni dari 2011 lagi. Waktu ni rajin stalk blognya untuk cari tutorial edit blog. Tutorial daripada Kak Lyssa sangatlah berguna terutama blogger newbie macam Beeha ni. Tapi Beeha hanya blogging sekejap sahaja pada tahun 2011 dan start dengan blog baru pada hujung tahun 2015. Bila nak start blog baru, Beeha still dapatkan blog Kak Lyssa untuk lihat tutorial edit blog darinya. Thanks Kak Lyssa! 😀 Kak Lyssa seorang pelajar dalam bidang Software Engineering. No wonder she is good in editing blog!.💚


2. Hanis Zalikha (Followers - 41800)


Image result for hanis zalikha

Ini idola Beeha yang kedua. Awal -awal Beeha tahu Hanis Zalikha ini blogger, I terus excited lebih! Tak sangka, dari seorang blogger, seorang pelajar yang pintar, dan kini mempunyai brand tudung sendiri. Sangat adore perempuan yang berjaya dalam bisnes. I hope one day I'll be like her. Ada bisnes sendiri (tak salah untuk angan-angan sebab itu adalh satu impian yang kita akan lakukan).

3. Cik Epal (Followers - 28504)

Welcome to my blog :)

Cik Epal ni pun apa kurangnya. Ramai juga followers beliau. Beeha suka sangat baca blog dia yang panjang-panjang tu. Ada je cerita yang dia nak tulis. Banyak perkongsian. I love with her experiences. Bestnya jadi Cik Epal ni, rajin sangat bercuti-cuti luar negara. Tengok gambar-gambar yang dia post di instagram ataupun di blog, buatkan Beeha membuak-buak nak pegi juga HOLIDAY!!😱😱😱😱

4. Nisa Kay (Followers - 14298)


Ini seorang lagi blogger muda yang cantik dan photogenic. Yang paling Beeha suka blog Kak Nisa ni sangatlah kemas dan teratur. Pemilihan color blog yang sangat simple dan mudah untuk orang baca. 


Beeha yakin semua orang kenal dengan empat blogger yang Beeha cerita ni. So, share share lah blogger idola korang. I nak tahu juga siapa yang jadi inspirasi korang untuk terus berblogging. 🌝








You May Also Like

5 Comment(s)

  1. Mai suka Lyssa, Fatin Liyana, dan Cik Epal. Hihihi.

    ReplyDelete
  2. beehah baca blog puterymemory.com tak? hhe

    ReplyDelete
  3. Siqah pernah baca blog cik epal je 😅

    ReplyDelete
  4. Personally mmg suka Cik Epal sbb gaya dia yg happy g lucky and bahan dia laid back sgt. Not to mention sgt humble. Few times nampak dia BW blog org laen secara random. Loved Hanis Zalikha for ages now. Her blog is so much fun to read. Sedih dia tak update blog dah sekarang. Wuu

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)