Powered by Blogger.

#NeelofaInspired

by - 1:10 PM





ASSALAMUA'LAIKUM | #NeelofaInspired. Omaaiiigadd. Awal awal dah hashtag ke Beeha? Hehee. Sorry bloggers, I'm too addicted dengan Warda a.k.a Neelofa. Tak boleh move on lagi cerita suri hati mr. pilot. Suka sangat dengan gaya Neelofa.

Beeha kalau boleh nak beli jer tudung-tudung koleksi NaelofarHijab tu. Tapi memandangkan tidak bekerja dan study pun abroad membuatkan I susah nak beli. T.T Duit pun tak ramai ada hati nak beli semua koleksi tudung tu. "You nak bergaya ke nak belajar Beeha?" terdetik di dalam hati. \

Last week, me and my rommate dah lama sanat tak main 'MAKE-UP2'. "Kau main make-up Beeha?" Terasa macma budak-budak pulak. Bukan ape, kononya nak asah skill make-up. Hahhhahaa. I still noob in make-up. Suka beli, kumpul, dan simpan. Tengok pun dah kenyang rasanya. Tapi everyday sekarang dah pandai letak foundation and it is a MUST! Kalau tak memang muka macam orang tak mandi. Realllyyyy? Yes! Mata Beeha ni dah laa eye bag, dark circle bukan main lagi nampak.

Dulu macam tak kisah sangat, cantik ke, lawa ke tak, pakaian aku gelebeh ke apa macam tak peduli pun. Tapi sekarang bila roommate pun kaki melawa jadi terikut-ikut. Sebab dulu suka juga fashion2 ni, cuma tak ada kawan yang join sekali. So, tak best. Tak ada kawan yang boleh bagi opinion okay ke tak pakaian harini. Kalau ada teman tu rasa best boleh tukar opinion pasal fashoin ni. Match ke tak tudung dengan baju, buruk ke tak.













Nak tengok tak hasil make-up dengan roommate ?




*Muka minta penampor gamaknya*



Currently addicted with nude brown color. :D


Make-up by : @beehaazman19 and @ulfahhanif 









You May Also Like

7 Comment(s)

  1. Nude color cantik!!! Suka jugak! 😍

    ReplyDelete
  2. hehe saya pun sukaaaa nude colour !
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. lawanya beeha! lenne memang suka nude colors, shawl memang banyak color tu je haha

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)