Powered by Blogger.

Bertepuk Sebelah Tangan ?

by - 11:59 PM




At some point, you have to realize that he doesn’t care, and you could be missing out on someone who actually does.



ASSALAMUA'LAIKUM | Topik harini hanya untuk berkongsi cerita orang lain. I can feel how she feel. At some point, saya pun pernah rasa. Pernah ke? Crush gitu gitu je. Pandang jauh-jauh je.


Why do I feel so far away from you even though you are sitting right next to me?


Tapi si kawan Beeha ni tetiba je jatuh hati dengan si mamat ni. Suka dengan mamat tu bukan main lagi. Yang paling rasa lawak sekali, everyday she post insta story and then tengok siapa yang dah seen her insta story. Adakah mamat tersebut sudah melihat insta storynya. Kalau Beeha minat dekat seseorang pun, I will be the same like her. Paranoid tak kena tempat agaknya. Everytime, every minute, nak stalk.

Tapi what if that boy dah couple? Dah ada someone else? Patutkah rampas hak orang lain, atau biarkan sahaja melihat cinta bertepuk sebelah tangan?

Apa yang boleh Beeha katakan, sayang tak bermakna perlu bersama. Tengok kebahagian orang yang kita sayang dah pun memadai untuk buat kita bahagia. Kerna cinta tidak bermakna wajib memiliki.


And at the end jangan sampai macam ni pulak.


Image result for love one sided quotes gif






You May Also Like

4 Comment(s)

  1. Stalker habis kawan beeha sampai insta story pun check. Dan siqah tak tahu pulak kita boleh tengok sape yang dah tengok insta story kita. Loser rasa. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I pun kadang2 stalker abis jugak. Hehehh.

      Delete
  2. biasalah kalau dah crush kat someone tu, memang semua benda nak stalk dia. I feel her. haha

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)