Powered by Blogger.

Bantu Beeha Please..

by - 11:10 AM




ASSALAMUA'LAIKUM | Bloggers, I really need your help! Beeha baru tukar template ni. But then, yang geramnya menu tab di bahagian atas tu bermasalah.

Bila buka blog di Chrome, menu tab tersebut terletak elok sahaja, tapi bila menggunakan Mozilla dia dah terlari dari tempat asal..


Ni contoh di Mozilla.



Dan ini contoh bila menggunakan Chrome.




Nampak kan perbezaannya? Bila guna Mozilla habis lari Beeha punya menu tab, ikut sekali bila tengah scroll blog.

So, bagi sesiapa yang tahu macam mana nak selesaikan masalah ni, tolong komen di bawah. Really need your help. :'(






You May Also Like

3 Comment(s)

  1. Cuba upgrade mozilla..dan view compatible .

    ReplyDelete
  2. Alaaa tak reti Siqah nak menolong :( Harap selesai cepat masalah Beeha okay..

    ReplyDelete
  3. Lahai tak pandai sngat bende camni.. Sori sgt tak dpt bantu.. :(

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)