Tinggalkan URL Blog!

by - 4:20 AM




ASSALAMUA'LAIKUM | Good Morning Malaysia!


Right now, I'm waiting for the tutor. Jadi, curi-curi masa untuk update blog. Lama sangat nak tunggu giliran. Tiba-tiba rasa nak usha blog Beeha ni. Kalau boleh nak rajinkan diri update blog setiap hari (kalau ada masa, kalau rajin). Even takde cerita menarik pun, still nak update. Nak kongsi perasaan setiap hari.



Wait! "Apa kena mengena dengan tajuk entry Beeha kalini?" Haaa, ni nak bagitau ni. Sesiapa yang jenguk Beeha terima kasih sangat diucapkan. *saya happy* Tapi tolong sangat, di ruangan email/url tu korang tinggal url blog korang. Senang Beeha nak blogwalking balik. Bagi yang letak email korang, bila I click memang tak keluar blog la. *BLANK JER*


Beeha pun kecewa. Punya lah I eksaited nak blogwalking, nak baca entry bagi yang sudi jejak ke blog. Lastly, end up dengan "Aku usha blog aku je lah, cantik ape." *HAHAHAHAAA* Jangan kecam Beeha sebab puji blog sendiri.


Bagi yang baca entri Beeha ni, kalau rajin tinggalkan link url blog korang di ruangan komen di bawah, or you can leave a comment in my Cbox, OK?

P/S: Operasi untuk blogwalking kembali. :D





You May Also Like

5 Comment(s)

  1. Hee. Siqah ada tinggalkan link di cbox =)

    Happy blogwalking ye beeha.. Seronok blogwalking.

    Done follow you too =)

    ReplyDelete
  2. hai beeha,
    klu rajin dtg la ke blog saya ye

    http://hitchikingbaby.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Selamat berblogwalking dihujung minggu yer..

    ReplyDelete
  4. mampir ke blog jepang song

    https://jpopid-fans.blogspot.co.id/search/label/AKB48

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)