One week to FINAL !

by - 7:11 PM





ASSALAMUA'LAIKUM |  This weekend, Beeha tak study langsung! *Boleh percaya ke ni?* Yes, I didn't study. Seriously. Apa nak jadi ni Beeha. Lagi dekat dengan final, lagi rasa malas. Siapa yang selalu jadi macam ni? *Krikk Krikk Krikk* Takpe lahh korang rajin study. Bagus bagus, tanam semangat ni sampai bila bila. Jangan tanam saja, please semai benih tu sampai jadi pokok yang berbuah. Apa punya idiom yang Beeha bagi ni? Hahhhah. Please lah abaikan.





Berbalik pada final, beberapa hari lepas baru je second test before my final exam (Hancur hancur aku..) sapa yang baca entry Beeha "Chemistry Senang" mesti paham apa perasaan Beeha sekarang. I hentam eight questions people, please..! Eight questions, is not a small matter. T.T Objective pulak tu, chemistry kut. Banyak benda nak kira. 30 soalan objektif, 70%. Itu yang sakit hati. Soalan struktur, 30% jer. Rasa tak fair pulak. Dah usaha, tapi hari, masa, rezeki tidak berpihak padaku. Redha je lah.
Nak suruh insaf la tu.



My face right now.


Muka tak insaf kengkawan semua. Doakan I rajin ye. Bila nak datang mood ni - ku seru MOOD datanglah kepadaku.


Minta pada hari Jumaat pukul 12 malam, rajin rajin laa doa dekat Beeha. Sebab kat sini Khamis pukul 9.00 pagi I punya exam Chemistry.



*wink sikit sbb sudi doakan untuk Beeha* Hehee






You May Also Like

6 Comment(s)

  1. Form 6 sains ke? study hard kay..^^ huhu fighting!

    ReplyDelete
  2. Lagi lagi paper last last tu HAHAHA takda feel dah bruhhh

    ReplyDelete
  3. gud luck bieha! BW jenguk blog cantik bieha.. tapi cbox zira problem tak boleh nk leave message. sedih :'( huuu

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)