Powered by Blogger.

Chemistry Senang

by - 4:16 PM





ASSALAMUA'LAIKUM | #bukannakberlagaklaa Hahhaaa. Chemistry senang. Perhaps. Itu yang aku doakan. Aminn..

Harini sedih gilerr.. Pagi tadi exam Chemistry, tak sempat nak jawab. Tinggal seminit lagi nak hantar kertas jawapan, tapi soalan objektif aku tak jawab lapan lagi. *lapan tu banyak cik kakk oii* T.T Apa nak buat tinggal seminit jer lagi? hmmm, memang main tanda je lah. Berserah sahaja. Kalau betul, memang lucky.

Tak tahu lah apa yang Beeha buat dua jam untuk jawab 30 soalan objektif + 5 soalan struktur. Bayangkan satu soalan objektif tu punya fikir sampai 5 minit. Then, instructor pulak buat countdown berapa minit dah berlalu. Adushhh. Lagi laa buat aku panik! Tak suka bila orang sebut-sebut pasal masa ni. Terus gelabah. Gelabah tahap biawak. *teruk sangat dah tu.* Sebelum ni, test pertama pun jawab sampai tiga jam. Kali ni dua jam je, tak cukup tak cukup.

Soalannya senang je Nabihah.. Tak fokus lah ni. Takut, sedih, semua ada. Tak nak dapat B. T.T Nangis lagi.. Rasa nak jerit jer kuat kuat! Arrggghhhhhhh.

Petang tadi siap keluar jalan jalan sebab nak hilangkan rasa sedih. Tapi tak mampu. Sampai sekarang rasa tak redha lagi apa yang Beeha buat waktu exam tadi. Rasa nak putar balik masa. Nak buat balik exam tuu. Harap dengan cerita benda sedih ni, kurang laa stress I.









You May Also Like

5 Comment(s)

  1. selalu nya sya tanda jawapan yang sama untuk setiap soalan yang mmg tak tau jwb & soalan yg x sempat jawab. (kalau A, A je semua). =D

    ReplyDelete
  2. good luck awakk moge result capai target jangan sedih2 kite dah usaha =)

    ReplyDelete
  3. Takyah sedih sedih .. moga resukt beeha nanti A+++++ ^^

    ReplyDelete
  4. Kalau chemistry. I suka certain topic je - yang I rasa macam tak perlu pun nak ambik tau. And I tk ambik tau hahaha. I more to physics.

    ReplyDelete
  5. insyallah moga result beeha cemerlang =) bestnya kimia! siqah suka kimia! kalau fizik je yang tolak tepi. hehe.

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)