Addicted to Drama W -- Two Worlds

by - 12:31 AM




ASSALAMUA'LAIKUM | I currently addicted with this Korean Drama! So different with the other dramas.



Actor and Actress : Lee Jong Suk (Kang Chul), Han Hyo Joo (Oh Yeon Joo), Jeong Eu Gene (Yoon So Hee), Lee Tae Hwan (Seo Do Yoon), Kim Eui Sung (Oh Sung Moo)
Genre : Romance, Suspend, Fantasy, Melodrama
Episodes : 16



I very suggest you all untuk tengok drama ni. *I WANNA CRY* "Seronok sangat!" 

First episod lagi dah suspend, buatkan Beeha untuk sambung tengok episod seterusnya. Bayangkan harini Beeha dah tengok tujuh episod. Wuishh laju betul. Tujuh jam tengok drama korea. Nasib homework pun Beeha buat. Drama --> Solat --> Drama ---> Makan ---> Solat --> Drama






This is a synopsis of the drama (Google.com)

Cew64z8W4AEkYxf.jpg



P/S : Tak nak cakap banyak, anda wajib tonton. Hehee








You May Also Like

4 Comment(s)

  1. Me too!! Teruja betul tengok drama ni. Sedih sebab ep 8 takde minggu ni 😥 tak sabar nak tengok next episod. Makin misteri jalan cerita dan comel je both hero n heroin 😍😍😍

    ReplyDelete
  2. samaaaaa!! addicted jugaaaa. macho kot kang chul~~

    ReplyDelete
  3. OMG!! Suka sangat ceta ni. Terseksa tunggu next ep sbb curios sangat jalan cerita

    ReplyDelete
  4. Time2 study week ni siok layan korea. hehehe.

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)