Maybelline 5 Sets Make Up for Eid 2016

by - 1:41 AM




ASSALAMUA'LAIKUM | Wooow!, Hari Raya hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi. ^^ Too excited bila dengar hari raya but not for this year. Memandangkan Beeha raya di perantauan untuk tahun ni, sayu sikit laa hati. :( No ketupat maktok, no kuih raya mak. It is so sad.. In shaa allah, kalau umur panjang berjumpa lagi kita pada raya tahun hadapan. Yang penting bulan Ramadhan untuk rebut ganjaran ibadah tu yang kita perlu kejar, bukan pentingkan raya ye..


For today, I wanna make promotion for Maybelline sets make up for Eid 2016!!. Gals, you should grab this! Sangat laa menarik, kalau Beeha ada kat Malaysia memang dah order lama set make up ni.





Jum kita lihat 5 sets make up untuk Hari Raya 2016.!



Add a touch of romance to your Raya look this year, with the Romantic Beauty Box curated by Elisya!


  • RM 177.35
  • NEW White Superfresh Two-Way Cake Powder (07 Natural Beige)
  • Blushed Nudes Palette
  • Fashion Brow Duo Shaper (Grey)
  • NEW Lip Flush Bitten Lips (Shade RD02)
  • NEW Micellar Water






Maybelline NishxNish NATURAL/FRESH Raya box
Get the fresh-faced look with this Fresh and Natural Beauty Box curated by NishXNish!


  • RM 150.35
  • NEW White Superfresh Two-Way Cake Powder (02 Nude Beige) 
  • Fashion Brow 3D Palette (Brown)
  • Magnum Barbie Mascara
  • NEW Lip Flush Bitten Lips (Shade PK01)
  • NEW Micellar Water




Look classy with Zamrina's curated Classic Beauty Box this Raya!

  • RM 148.35
  • NEW White Superfresh Two-Way Cake Powder (02 Nude Beige)
  • The Nudes Palette
  • HyperSharp WingLash Sensational
  • NEW Lip Flush (Shade V3-R002) 
  • NEW Micellar Water





Step out boldly this Raya with Faafird's curated Bold and Edgy beauty box!
  • RM 183.35
  • NEW White Superfresh Two-Way Cake Powder (07 Natural Beige)
  • Magnum Barbie Mascara
  • The Nudes Palette
  • Color Sensational Vivid Matte in Violet Pink
  • NEW Micellar Water




Add some glam to your Raya look with the Glamorous Beauty Box curated by none other than Asya!
  • RM 173.35
  • White Superfresh Two-Way Cake Powder (02 Nude Beige)
  • HyperSharp Power Black
  • The Nudes Palette
  • Color Sensational Vivid Matte in Scarlet Red
  • NEW Micellar Water



Yang paling menarik hati Beeha adalah Romantic Beauty Box curated by Elisya. Warna nudes palette tu memang kegemaran Beeha. Harganya sangat berbaloi jika nak dibandingkan kalau beli satu satu. Boleh didapati secara online di Zalora Malaysia, ataupun di kedai behampiran anda. :D










You May Also Like

1 Comment(s)

  1. wahhh ~ ada eh camni punya, siap set dah haa. Siqah tak reti mekap dan alat mekap ada jugalah dari dulu sampai sekarang pakai yang tu je. tak pernah dah beli lain. hee. nice sharing btw :)

    siqah singgah dan follow sini #408 :D

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)