Powered by Blogger.

Review : Sambungan V

by - 9:44 PM




Pemenang kelima ialah Hazrina



Link blog : https://meinnameisthazrina.blogspot.my/

Blog Hazrina ni pun simple2 jugak. Tapi yang menarik perhatian Beeha adalah quote di header blognya. "Writing is the painting of the voice" I agreed with this quote!. Ehh tak marah, tapi betul sangat quote ni. Bagi Beeha orang yang sukar nak luahkan sesuatu dari segi perbuatan atau suara, menulis adalah caranya untuk berbicara atau menyampaikan sesuatu. Hazrina juga sangat aktif untuk join segmen dan giveaway. Dia dah mempunyai 700 lebih followers, bagi sesiapa yang belum follow sila sila lah follow blognya. Hehee, sama samalah kita follow and suport blogger lain. :D