Cuti-cuti 1.0

by - 1:09 AM








ASSALAMUA'LAIKUM | Hai bloggers. Alhamdulillah harini di US baru 9 Ramadhan. Macam mana puasa korang? Jangan bazir-bazir waktu berbuka. Berbukalah dengan ala kadar sahaja. Beeha kat sini macam sedih sikit sebabnya takde bazar boleh nak beli makanan yang Beeha teringin. *nak balik Penang :'(* Kalau nak, kena ada effort lah nak buat, tapi bahan pula susah nak cari.



Sekarang Beeha masih lagi Summer break. Beeha dan tiga orang kawan (Ulfa, Fatin, Amalin) plan untuk pergi cuti cuti ke Seattle, Washington. *yehet!* Doakanlah kitaorang dipermudahkan pergi dan pulang. Ini pun rancangan last minute, hahhhaa. Pergi sana naik bas je, yang memerlukan 7 jam untuk tiba di sana. Takpe, kita mengembara untuk cuti kali ini. Hehheeh.






Bye, Beeha nak siap-siap. Nanti Beeha sambung blogging untuk share pengalaman Beeha di sana. :D






You May Also Like

0 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)