Powered by Blogger.

Trend Terkini for Hijabista

by - 11:02 AM





Anda ingin kelihatan vogue? Beeha yakin sekarang ramai yang dah pandai berfashion dan menggayakan tudung dengan baju yang merekai pakai. Dan yang penting pandai mixed and match baju, warna dan sebagainya. Baru-baru ni Beeha scroll timeline di facebook dan tertarik dengan gaya gaya diorang mixed and match dengan baju, beg, dan kasut.


Ini adalah contoh gambar yang korang boleh cuba, dan gayakan. 

Sumber: Facebook















































Sebenarnya, banyak juga contoh gambar yang ada. Tapi Beeha pilih pilih je yang mana Beeha rasa berkenan and share dengan korang. Bagi girls yang suka berfesyen, memang gaya ni sangat sesuai dengan korang. Kalau Beeha, Beeha suka gaya gaya macam tu, tapi tak ada masa pulak nak pakai. Nak pergi kolej ke apa, better pakai sandal, kasut yang flat lagi mudah. Baju pula lebih selesa pakai t-shirt with jeans or slack. SIMPLE. 







You May Also Like

5 Comment(s)

  1. aaaahh, rambang mata T____T semua lawa lawaaa weii T__T

    ReplyDelete
  2. lawa! kalau lah wardrobe saya ada semua ni....bestnyee

    ReplyDelete
  3. Sama lah. teringin jugak nak berfesyen ni tapi malas. huhu. jenis sarung siap ni mmg ceni. haha

    ReplyDelete
  4. banyak juga..
    yang warna oren tu lawa... :)

    Blogwalking sini, jom baca;

    Review Template Blog Baru site...

    ReplyDelete
  5. Omg! Everything's sooooo niceeee!!! Terbeliak mata ternganga mulut scroll all the ideas. Seriously, gorgeous. And modest too, sbb kebanyakannya skirts. Thanks for sharing, darling! ;)

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)