Pencarian Bloglist Jun 2016

by - 1:41 PM




Hai bloggers!. Beeha dah lama sangat menyepi dari blogging. Dapat tulis entry pun dua minggu sekali, tapi pendek pendek pula tu. Pageview pun dah berkurang. Rasa tak seronok la macam ni. So, untuk meriahkan kembali blog Beeha ni, Beeha akan adakan satu segmen aiatu pencarian bloglist. Teringin juga nak buat Giveaway, tapi tak mampu. Macam nak post dekat korang, Beeha pun study dekat US ni. Susah pulak. Nak bagi hadiah dari segi edit blog, memerlukan masa untuk edit dan Beeha yakin Beeha tak mampu. Baik Beeha jangan buat kann.. ? Nanti kena pula kecam batak followers semata-mata.. Bagi sesiapa yang belum tuntut hadiah dari Giveaway yang edit header tu, please cepat cepat emailkan ke Beeha yea.. :D


Beeha nak rasmikan segmen Pencarian Bloglist Jun'16 ini, walaupun segmen ini tidak lah besar mana, tapi Beeha harap ramailah yang menyertai segmen ini. Untuk pencarian bloglist kali ini, Beeha hanya buat untuk sebulan, jadi setiap sebulan Beeha boleh tukar tukar list blogger di ruangan bloglist Beeha ni. Beeha akan pilih 10 orang untuk masuk dalam bloglist Jun 2016 dan 5 blog untuk direview.







Cara cara untuk join sangat mudah.

1. Mestilah followers blog Beeha *silakan follow bagi siapa yang belum,hehee*

2. Copy banner di atas dan pastekan di entry serta backlinkkan sekali. [maaf, blog beeha tak boeh right klik, so drag gambar ni ke new tab dan boleh copy gambar macam biasa]

3. Kemudian, Beeha minta belas kasihan korang untuk tekan nuffnang, adsense serta gambar di bawah ini. *Hehee*





4. Post entry anda dan make sure tinggalkan link entry anda di kotak komen ini.




Segmen ini berlangsung dari harini dan tamat pada 4 Jun 2016 mengikut waktu US. 







You May Also Like

56 Comment(s)

  1. aKAK JOIN :D
    http://frrhnd.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  2. http://akuainkausiapa.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  3. Lea join ye Beeha..

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  4. Akak YB join segmen nie

    http://yangbaik.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016-by-beeha.html

    ReplyDelete
  5. http://www.aimisyahirah.com/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  6. Eyqa dah follow sini and follow semua syarat :) Eyqa join yaa http://eyqahasnan.blogspot.my/2016/05/segmen-pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  7. jemput join segmen Nurrul :)
    http://youismysoul.blogspot.com/2016/05/giveway-topup-by-nurrul-2.html

    ReplyDelete
  8. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    maaf gamba tak boleh copy. sy printscreen je

    ReplyDelete
  9. http://frauananas.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016-by-beeha.html


    kita join tau awak! ehehe support awak dari jauh, from Malaysia to US

    ReplyDelete
  10. join :)
    http://iniblogke.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  11. Beeehaaa saya joinn

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-jun16.html

    Jom join segmen saya maybe?
    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-jun-zafirah-nazri.html

    ReplyDelete
  12. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  13. http://hanismasturina.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    Hanis join =)

    ReplyDelete
  14. Hi.. Cikla join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  15. Done
    http://hathimteories.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-2016.html

    ReplyDelete
  16. YB join juga nie... tak pasti pula dah bagi link atau belum
    http://yangbaik.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016-by-beeha.html

    ReplyDelete
  17. http://thediniserendipity.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016-by-beeha.html

    ReplyDelete
  18. Sab join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  19. fatin join :)

    http://fatinamdzfr.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-16.html

    ReplyDelete
  20. Dah join :)
    http://anakcikgunawi.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  21. Saya Join :))
    http://atiqahazmi.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  22. Join yee :)
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  23. Salam. singgah sini.. sy join :)

    http://cahayakukasih.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-16-by-beeha-azman.html

    ReplyDelete
  24. http://dazzlingyana.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  25. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  26. http://ilovebunga89.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html?m=0

    ReplyDelete
  27. http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html
    join sama.. :)

    ReplyDelete
  28. saya join..:)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun16.html

    ReplyDelete
  29. join!
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  30. lambat send URL blog pula ^^

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  31. http://theathra.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun16-by-beeha-azman.html

    ReplyDelete
  32. Saya join :)

    https://www.biskutsemperit.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  33. Sy join :)

    http://mashumashmello.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  34. Sy join...
    http://lokmanamirul.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html
    ~mohon klik back blog sy jugak...

    ReplyDelete
  35. saya join

    http://naziramohamad.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-16-by-beeha-azman.html

    ReplyDelete
  36. Saya join ye http://sovitamin.com/pencarian-bloglist-jun-2016/

    ReplyDelete
  37. Saya join ye http://sovitamin.com/pencarian-bloglist-jun-2016/

    ReplyDelete
  38. Saya join ya Beeha ! :)

    http://athiraaismail.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016-by-beeha.html

    ReplyDelete
  39. Saya join ye Beeha. Ni link nye...

    http://citeridopku.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun16-by-biha-azman.html

    ReplyDelete
  40. sya join :)
    http://ikangolekgolek.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016-by-beeha.html

    ReplyDelete
  41. Saya join ya!
    http://athiraaismail.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016-by-beeha.html

    ReplyDelete
  42. hi saya join :)
    http://nisanonsense.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  43. shawal join.. :)

    http://www.mohdnoorshawals.com/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  44. http://www.syuhadasalleh.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  45. join !

    http://dorayakino.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  46. http://www.syuhadasalleh.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  47. saya join! ^^ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  48. Ain join..

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  49. Bismillah. BLOG EYJA joined:

    http://blogeyja.blogspot.my/2016/06/pencarian-bloglist-jun16.html

    :)

    ReplyDelete
  50. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  51. saya join jugaaa.
    http://simplelifestoryy.blogspot.my/2016/06/pencarian-bloglist-jun-2016-by-beeha.html

    ReplyDelete
  52. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/06/pencari-bloglist-jun-16-by-beeha-azman.html

    ReplyDelete
  53. Bismillah.. Blog Eyja joined:

    http://blogeyja.blogspot.my/2016/06/pencarian-bloglist-jun16.html

    :)

    ReplyDelete
  54. Nina join ;)
    http://aninashyqinlife.blogspot.my/2016/06/pencarian-bloglist-jun-16-by-beeha-azman.html

    ReplyDelete
  55. http://eatmakeread.blogspot.com/2016/06/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  56. Join :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2016/06/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)