Luahan Midterm !

by - 9:43 PM





Ni je tempat luahan Beeha kalau bosan, sedih and stress!. Hopefully, ada yang sudi baca and komen. Hehee.




Minggu ni kena study hard untuk midterm. Konon je study hard ehh? Tapi macam relax sangat je Beeha ni. Tadi dah selesai Math. Next week continue for American Cinema subject. Alamak!, Dah la telecourse punya subejct, mostly watching online documentary. Agak bosan.


Sekarang dan saat ini, rasa macam menyesal pulak ambil course ni. Hmm. 😣😣😣 *minta maaf kerana asyik mengeluh* Tapi Beeha bukan nak mengeluh, cuma risau kalau tak dapat A. Dan Beeha rasa, Beeha ni memang yang jenis tak boleh ambil online class, sebabnya selalu nak leka sangat. Orang lain relax, Beeha pun nak relax. Mana boleh macam tu... Kita gatal tangan ambil subjek yang tak minat, pandai pandai laa nak struggle. Hahhhaa. *Damn* 😂😂😂


Untuk yang membaca luahan Beeha ni,, doakan Beeha dipermudahkan untuk Midterm ni. Moga dapat result yang cantik2 jea. Heheehee.





You May Also Like

6 Comment(s)

  1. Hahahha, sama la dgn saya, tak minat jugak course yg belajar diploma, pernah nak giveup tapi bila teringat parents paksa jugak beljar, alhamdulillah hbis jugak , tggu nak grad je bulan Nov no . jgn give tau biha, ada Hikmah semua ni. Cara belajar pulak masing2 ada cara sendiri. Biha kena cari cara biha study mulai skrg, jgn ikut orang, jgn sesekali, good luck awak :)).kita doakan yg terbaik utk awak okay,

    ReplyDelete
  2. Salam jumaat dear ♥
    klu dr segi pelajaran..mengikut pada pengalaman...
    setiap org die ada kelebihan masing²..
    teringan dlu masa nak exam..akk nie 4 pagi bangun tiap² hari..
    study..time tu nak exam sejarah (sejarah dunia/asia/melayu/islam)..
    member nak exam relax je...mmg cemburu...tapi kalau kita tak usaha..
    kita tak akan dapat A tu..Alhamdulillah... member dpt A..akk pun dapat A...
    so,cara belajar dan menerimaan kita berbeza²..
    so,study hard ok ..:)

    ReplyDelete
  3. Inshaallah, everything will be okay :)
    akak doakan all the best for Beeha :)

    ReplyDelete
  4. Kadang-kadang benda yang kita tak sukalah benda yang terbaik untuk kita. Tuhan dah susun cantik-cantik hidup kita, cuma kita je perlu berani hadapi semua ni. Saya doakan akak flying color midterm.

    ReplyDelete
  5. amin! semoga apa yang beeha hadapi sekarang berjaya diatasi. dan semoga beeha erjaya dalam apa jua yang beeha hajatkan...all the best beeha and dongibab! :D

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)