Powered by Blogger.

TAGGING BY RRAI : 5 THINGS I HATE MOST

by - 4:03 AM







Beberapa hari yang lalu, Sis Rrai telahpun tag Beeha untuk menjawab soalan ini. So eksaited juga sebab antara lima orang yang di tag oleh penganjur soalan sendiri. But sorry Sis Rrai, dah banyak hari rasanya ... tapi baru hari ini Beeha nak buat entry ni. Baru datang mood. Huhuu. *susah laa macam ni kalau tengah jawab exam besar, nak datang mood baru nak jawab  >,<* 

Syarat Rrai dah tetapkan kena jawab lima benda yang Beeha paling tak suka and kena tag lima orang blogger. So, jum baca jawapan Beeha. ^^


  • Beeha benci orang sendawa kuat. Kalau sebab sendawa sebab keluar angin badan tak pe lah. Kalau sendawa lepas makan tu,.. ahhh bunyi teruk sangat. Rasa makanan dalam perut Beeha ni macam nak terkeluar balik bila dengar sendawa someone yang kuat gilaa nih. *tapi kadang2 Beeha pun tak tersengaja sendawa kuat. Lol*
  • Beeha tak suka orang pandang macam I ni kerek sangat ke apa. Kadang tu Beeha dah senyum (senyum kan satu sedekah juga), but dia jeling jaa. Uhhh, tu buat Beeha naik angin. Hahhhaa * tapi Beeha bersangka baik mungkin dia rabun tak nampak Beeha senyum dekat dia.*
  • Tak suka bunyi gesel yang nyaring, bunyi macam tarik kerusi di lantai.
  • Tak suka orang pinjam barang Beeha then, dia buat macam barang dia sendiri. Beeha sendiri tak berapa gemar nak pinjam barang orang, melainkan dah terpaksa sangat, kena laa juga.
  • Beeha tak suka bila orang tu nak kejut Beeha tapi dia goncang badan and tempat selain kaki , dah tu goncang kuat pulak.Bangun-bangun terus terkejut, mulalah pening seharian. Haahhhaa. Beeha rasa lebih proper kita kejut orang tu start dari kaki and pelan-pelan. Waktu asrama dulu pun, kalau Beeha nak gerak orang lain , Beeha start dari kaki and perlahan je goyang2 manja kaki dia. ^^ *tapi , Alhamdulillah laa ada juga orang yang sudi nak gerak Beeha, and Beeha tak de lah nak marah dia ke apa sebab goyang kuat sangat.*


Finally, siap pun 5 benda yang "I hate the most". Berjam-jam (3jam weyhh, hahhha) Beeha fikir apa Beeha tak suka. Nak datang idea secara automatik susah sangat.


Seterusnya, Beeha tag lima gadis-gadis jelita di bawah :


Selamat menjawab soalan, anda semua.









You May Also Like

11 Comment(s)

  1. first and last samaa! hahaha sep sikit beeha :p

    ReplyDelete
  2. tak sangka pulak ada orang tak suka badan digoyang2 masa nak kejut. roommate biasa kejut guna suara je XD

    ReplyDelete
  3. alamak :D wawa kekadang sendawa kuat mesti beeha tak suka >.<

    ReplyDelete
  4. Lepasni beeha senyum je pedulikan orang lain hahaha

    ReplyDelete
  5. JEMPUT JOIN

    http://misskitty12.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)