Powered by Blogger.

Sibuk buat goodies kenduri kahwin

by - 1:14 PM




Harini nak update apa yang Beeha tengah sibuk buat dua tiga hari ni. ^^ Disebabkan tidak lama lagi majlis kahwin Pak Su Beeha , so kitaorang kena buat goodies untuk budak budak yang datang dan untuk buah tangan orang yang hadir ke majlis.











Totally , sticker untuk goodies tu Beeha design sendiri, print , gunting dan tampal sendiri.


Actually, renyah jugak benda ni kalau buat sorang2. Nak masukkan agar-agar kering dalam bekas lagi, nak gunting sticker tu kecil2 lagi, nak tampal lagi.. Dua hari buat , tak habis2.. Dengan agar-agar kering tu buat sendiri lagi, bukan senang woo..


Wuuu, cantik... Macam macam color boleh buat. ^^





You May Also Like

9 Comment(s)

  1. Menariknya! Sedap agar-agar kering tu. And my expectation towards agar-agar kering selalu "rasa dia mesti kena tally dengan warna, kalau hijau mesti rasa apple; kalau merah mesti rasa stoberi; blablabla..." padahal tau je rasa manis gula samaaa je semua. hahahahaha... Baguslah, jimat bajet goodies semua buat sendiri. Thumbsup! ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaaa, expectation awak macam Beeha laa..^^

      Delete
  2. salam beeha! cantik , dan rajinnya beeha, nanti akak kawen nak buat sendiri jugak jimat

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam, tq akak. Yess akak, buat sendiri jima pun jimat cuma tenaga laa kena push sikit. ^^

      Delete
  3. mesti busy sangat ni kan? haha kalau sy memang berminggu2 baru siap buat ni T_T cantik color agar2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sibuk sibuk pun boleh update entry lagi nih. Hihihiii

      Delete
  4. raya tahun lepas ada agar-agar kering tu. memacam warna. cepat je habis. hahaha

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)