Powered by Blogger.

Pusing pusing Titan Court

by - 2:52 PM






This is Titan Court which is an apartment . Tempat yang kitaorang tinggal ala ala hostel macam tu.




Kitchen



Living room



Bedroom


Tiga atas ni gambar dalam apartment kitaorang. Masya allah, so beautiful. Kemas.

Only picture of toilet I didn't put here. Search in google but I cannot find it. *Malas nak tangkap gambar sendiri. Haahaa*

Satu je yang berbeza antara toilet sini dan Malaysia, sini tiada paip ye untuk nak basuh . If di apartment kitaorang beli lah macam baldi dan gayung sediakan di tepi tandas. But, di college maybe kena sediakan botol kecil berisi air. Ni kalau emergency boleh laa guna.


So, kelmarin petang kitaorang just jalan-jalan area Titan Court ni.

Sis payung gambar sikit. :D




















To be continued...








You May Also Like

12 Comment(s)

  1. Ya allah cantiknyaa apartment :D

    ReplyDelete
  2. seriously, lawanyaaa rumah and bilik. kemas!

    ReplyDelete
  3. Gud luck kak beeha!anyway,buatlah entry tentang cerita akak boleh smbg blajar kak sini,plizz😆

    ReplyDelete
  4. Wow cantiknya apartment tu.. mcm dalam showroom gitu

    ReplyDelete
  5. Lawa...bilik hampa.syok la behaa..aq nknp gak laa bljaq sana hahaha

    ReplyDelete
  6. Lawa...bilik hampa.syok la behaa..aq nknp gak laa bljaq sana hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jum wehh, melancong ngara org smbil bljr. huhuuu ^^

      Delete
  7. Bestnya.. belajar di luar negara.. Orang yang pandai bolehlah pergi.. :'( teringin nak pi, tpi pt3 x lepas lagi , huhu

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)