How to Delete Subscribe to : Post (Atom)

by - 10:28 PM





Tahukah di mana subscribe to : Post (Atom)?? Sesiapa yang belum tahu, boleh tengok gambar di bawah. Beeha pun tak tahu sangat apa function this di bawah body post.




Yang penting, Beeha rasa seakan serabut di situ. *cerewet ehh Beeha ni? "yes , memang cerewet."*


Ada yang sependapat dengan Beeha? Haahha. Mungkin tiada. Tapi Beeha akan buat jugak tutorial ni, mana lah tahu, nnti Beeha nak tukar kembali ke Simple Template dan perlu delete kembali Subscribe post atom tu,.. Beeha boleh rujuk kembali tuto yang dah dibuat. ^^


Mari ikut Step di bawah..


1. Template ---> Edit HTML

2. Click both Ctrl with F, and search
<b:include data='feedLinks' name='feedLinksBody'/>

3. Kemudian, delete code yang di search tadi.



Ini contoh kedudukan code yang anda perlu cari tadi.


4. Please don't forget to Preview and SAVE it after no error.







You May Also Like

0 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)