Edit Blog Free untuk Cik Yanie

by - 12:24 AM








REVIEW BLOG | Haii, review blog lagi. Sekali siap edit blog, Beeha akan buat review sikit. Syukur Alhamdulillah, sempat pun Beeha siapkan edit blog Cik Yanie kelmarin. Special customer, Beeha edit blog Yanie ni free jea sebabnya dia minta Beeha editkan denim template, so Beeha rasa macam tak berbakat and tak pro sangat laa untuk denim ni. Then, sebelum ni dah memang berhasrat nak cari seorang blogger bertuah untuk diedit blognya. Tapi, sasaran tak kena pulak. Haahaa. Dia taknak diedit blog dia. Jadi, tak pe lah. Tiba-tiba, malam tu Yanie minta Beeha editkan, da terdetik kembali Beeha punya hasrat tu so memang Beeha kata free untuk Yanie. Tambahan pula , dia minta Beeha editkan denim template, ini peluang Beeha untuk test2 sambil belajar edit sekali. Mula-mula risau juga Beeha dah tak pro pun nasibla coding tu lebih kurang je, tapi at least banyak juga laa Beeha belajar time edit denim template ni berbekalkan Encik google untuk cari tutorial. Heehee.

Dugaan pulak, dua hari tak sihat, rasa nak demam and nak tido jea.. Serius Beeha usaha juga buat header , footer , siapkan design tu dulu and try coding di blog extra Beeha. Bila dah baik demam, baru struggle abis-abis nak bagi cepat siap. Beeha tak suka nak tangguh kerja, risau orang menunggu lama.. Bila dah siap, ini hasilnya.. 





Yanie minta Beeha editkan blog dia bertemakan pastel pink dan dia ada bagi contoh satu blog ni. So, Beeha pun designkanlah supaya blog Yanie pun ala ala macam tu jugak. Cuma background dia Beeha more kepada corak vintage pink pastel. Warna pastel ni pun berbekalkan Encik Gogle juga. Heehee. Hopefully, mana yang terkurang tu Beeha minta maaf sangat2.. ^^

Jadi, dialu-alukan kepada blogger jemput singgah blog Yanie untuk lihat hasil kerja tangan Beeha yang tak seberapa tu. Hihiii.












You May Also Like

17 Comment(s)

  1. omaiiiii lawaaa sangat!! background tu serius lawa bunga bunga! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann... vintage punya design mmg lawa2. Beeha pun suka :D

      Delete
  2. hahaha .. terasa pula kita nie tau .. hahaha btw, beeha mmg pandai edit pun. comel huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee, sorry kak tika. Tak bermaksud apa apa pun.. Huhuuu. Terima kasihh. :)
      Eh kak tika dah ada laptop ? Boleh laa rajin blogwalking blog Beeha. :D

      Delete
  3. Salam... beeha cantik suka tengok akak pon suka pastel vintage ni:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam, terima kasih.. Tu laa biha pun minat jugak vintage ni. :D

      Delete
  4. wowww,,, nice Beeha... lawa tema pink + vintage... bestnya pandi edit blog :)

    ReplyDelete
  5. Cntek la beeha... nak jugak minta beeha editkan... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^^ minta tak ley lah, kena tempah lah.. tawaran dah di tutup. Kihkihkihh. :P

      Delete
  6. background tu cikjaja pena guna dlu, hehe lawanya sgt beeha edit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lah ye ke cik jaja, nasib dulu.. heehee. Kalau tidak sama dah mcm yg biha edit ni.

      Delete
  7. Beeha, nak tanya, macam mana beeha screenshot template tu eh??

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Denim tu nama template blog. Kita kan ada simple blog, blog skin.

      Delete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)