Powered by Blogger.

Tahniah Shukri Yahya !

by - 5:27 AM






*melting jugak kekadan tengok clean face macam ni*


Nak ucapkan TAHNIAH untuk Shukri Yahaya dan isterinya Tya Adnan kerana kini Tya disahkan sudah mengandung 2 bulan. Beeha tahu ni pun selepas tonton Melodi Ahad baru -baru ini (21.2.2016).

"Alhamdulillah isteri saya mengandung 2 bulan", katanya yang ditemui media di Majlis Pelancaran Koleksi Pakaian Furby and Sugar. Tambahnya lagi, dia begitu teruja setelah diberitahu akan berita kehamilan isterinya dan dah tak sabar untuk bergelar seorang bapa.





Ommnomnomm.. Too pretty Sis Tya ni.. ^^






You May Also Like

7 Comment(s)

  1. anak bongsu abam kie baru je nak masuk 3 bln..

    ReplyDelete
  2. Tahniah hihi Jericho malaysia hihi

    ReplyDelete
  3. omg, dah la minat dgn shukri yahya ni. hoping for the best both of them hehe

    ReplyDelete
  4. hai saya datang melawat + follow sini.

    jemput unruk follow blog saya juga :)

    http://fatihah-fadzil.blogspot.my/

    terima kasih.

    ReplyDelete
  5. done follow here. jom follow me back :)
    http://www.mysara89.blogspot.com

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)