Powered by Blogger.

Sejati

by - 12:34 PM








Tak serius mana pun update hari ni. Heehee. Saja nak share Beeha suka lagu Rock 90's ni. Tak kisah laa English ke Malay ke. Rock Jiwang Melayu ni, of one my favorite songs Sejati - Wings.

Seriously, entah bagaimana I minat sangat dengan Awie. Huuuhuu. Muda muda , dia hensem laaahh. 

Lakonan Awie sekarang pun , banyak yang lawak2 , best !



Dengarkan lagu Sejati . Siapa suka play, siapa tak pernah dengar play lagu ni. ^^





Lirik Lagu Sejati - Wings

Sejati
Itu yang kau ucapkan
Bila janji kugenggam
Bawah pohon kemboja
Yang sekecil kita

Menanti
Di mahligai mainan
Kita bina bersama
Dari dahan yang rapuh

Usia perangkap kita
Remaja kita tinggalkan
Namun aku masih
Menggenggam janji

Tinggal kenangan
Gagal segala impian
Tinggal bertanya
Erti sejati

Kenangan itu
Hanya mainan bagimu
Tinggal bertanya
Erti sejati
Yang telah engkau janjikan dulu





You May Also Like

5 Comment(s)

  1. sama lah...aku pun suka juga dengar lagu rock dulu2...hihi..

    ReplyDelete
  2. haha uncle sy pun suka sgat dgn awie,, sy suka lagu dia juga tp x smua lahr :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beeha pun ^^, ada certain lagu je yg best2. :)

      Delete
  3. Replies
    1. tu lahh dulu jiwang, jiwang habis,.. Sekarang punya lagu dah entah apa apa pulak. Haahhha

      Delete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)